2777
2789
عنوان

زانو درد

206 بازدید | 26 پست

دوستانی که تجربه زانو درد  ودکتر رفتن دارن نظر بدن ممنون میشم/ یکشنبه عصر وقت دکتر دارم اما الان میخوام نظر شمارو بدونم❤چندروزیه زانو دردم  پای راستم بیشتر  اما پای چپم هست//    صبح ها احساس بهتری دارم اما از عصر به بعد خصوصا نزدیک به شب  درد  زیاد  میشه حتی زمان استراحت  درد داره   //   موقع راه رفتن که به زور راه میرم///  یکساله پا درد داشتم اما  زانوم خوب بود///  ویتامین دی و اینهارو نگید چون از اون نیست///

اول وزنت رو حتی اگه لاغری بازم کم کن  دوم نون رو کامل حذف کن سوم شیرینی اصلا نخور نون وشیرینی باعث التهاب در مفصل میشه یک هفته نخوری دردت خیلی کم میشه و خودت متوجه میشی سردی کمتر بخور    دکتر میگفت اونهایی که پا درد دارن تنها راه خوب شدنشون راه رفتن منظم روزانه یعنی روزی حداقل نیم ساعت راه بری دو هفته اول دردت بیشتر میشه اما از اون به بعد دردت کم میشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نون و حذف کنیم پس چی بخوریم همش برنج با سوپ خالی!

فقط یک هفته حذف کن حبوبات سوپ آش ماکارونی    بعد یک هفته با هر بار خوردن چون دردت بیشتر میشه و اذیت میشی خودت به حداقل میرسونیش نمیدونم چی به نون میزنن که باعث التهاب شدید و کیست در بدن میشه ی خانم میگفت دو ماه نون حذف کرده کیست رحمش کوچیک شده 

سلام خوبی عزیزم رفتی دکتر چی گفت بهت دارو چی داد .شمارتو بهم داده بود ولی حذف شده نشد اون جوری بپرسم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
سلام خوبی عزیزم رفتی دکتر چی گفت بهت دارو چی داد .شمارتو بهم داده بود ولی حذف شده نشد اون جوری بپرسم

سلام عزیزم  / من همون زمان دیدم بالای زانوم کبوده،،یکهو یادم اومد که دو هفته قبلش پام قسمت زانو محکم خورده بود به کمد،،انگار یکهو فهمیدم داستان چیه،،علت زانو دردم و خودم کشف کردم که پام محکم خورده بود به کمد،،،منم صبر کردم گفتم خودش خوب میشه/ اگه نشد برم/ شروع کردم هرروز تو خونه یکربع پیاده روی/ و شیر قبلا نمیخوردم   روزی یک لیوان شیر و پودر سنجد  خوردم ودارم میخورم،،الان اینقدر پادردم خوب شده که حد نداره..

سلام عزیزم / من همون زمان دیدم بالای زانوم کبوده،،یکهو یادم اومد که دو هفته قبلش پام قسمت زانو محکم ...

الهی همیشه خوب باشی .پول سنجد و از عطاری گرفتی .یه قاشق غذا خوری رو با یه لیوان شیر سرد .این جوری میخوری .منم شنیدم خیلی خوبه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
الهی همیشه خوب باشی .پول سنجد و از عطاری گرفتی .یه قاشق غذا خوری رو با یه لیوان شیر سرد .این جوری می ...

نه دیگه شیر گرم،،،اگه عسل هم بزنی بهتره،،ولی گلاب بزن چون طعمش جوری بشه که بتونی بخوری

نه دیگه شیر گرم،،،اگه عسل هم بزنی بهتره،،ولی گلاب بزن چون طعمش جوری بشه که بتونی بخوری

ی قاشق بریزم .به شوهرم گفتم بخر بیار گفت چقد بخرم 🤔گفتم نمی‌دونم پودرع دیگ یکم بگیر فعلن ببینم چی هست 

اره عطاری دارن،،من قبلا پادرد داشتم الان خیلی بهتر شده

برا منم میزنه ماهچه پام میگیره گاهی 

ی قاشق بریزم .به شوهرم گفتم بخر بیار گفت چقد بخرم 🤔گفتم نمی‌دونم پودرع دیگ یکم بگیر فعلن ببینم چی ه ...

بگو یک سیر بخره   ،،روزی یک قاشق داخل شیر محلی گرم..بزار فریزر،،،وقتی تمام شد یک سیر دیگه بخر