2777
2789
عنوان

درمان جوش

38 بازدید | 2 پست

بچه ها اونایی ک جوشای قرمز دارن بیان من نتیجه گرفتمم🥹

من صورتم تقریبا ۲۰ تا جوش،قرمز زد ک داروخونه ژل آکنه بیتروی رو بهم معرفی کرد تا دو هفته استفاده کردم جوشا رو کم کم خشک کرد ولی جاشون باقی موند این دفعه برای جای جوشا کرم ضد لک بیتروی رو گرفتم و استفاده کردم تا دو هفته لک هارو از بین برد و الان پوستم صافههه🥹

بچها حتما شب و روز بزنید روزی دوبار و قبلش صورتتون رو نم دار کنید با اب و ممکنه پوستتون رو هم کمی خشک کنه به دلیل اینکه جوشا رو خشک میکنه ممکنه پوستتون هم خشک و پوسته شه در این صورت پماد آد چشمی استفاده کنید ک خشکی پوستتون رو زود از بین ببره

تو داروخونه ها میفروشن قیمت ژله ۱۴۳ و قیمت کرمش ۱۴۰ حتماا باهم بگیرید و استفاده کنید.

البته باهم دیگه استفاده نکنید دوره اول ژل آکنه رو شب و روز تکرار کنید تا وقتی ک تموم بشه دوره دوم اون وقت کرم ضد لک رو هرشب استفاده کنید.خودم ک به پوستم و جوشایی ک داشتم نتیجه داد و به پوست خود من ساخت ایشالله شما هم نتیجه ببینید البته پوست روهم پاکسازی و  روشن میکنه.

البته اب خوردن زیاد خیلی نتیجه داد و کمکم کرد‌.

میتونید هم به علاوه اینا یخ های قالبی رو روی پوستتون بزارید ک خیلی تمیز و شفاف میکنه پوستتون رو و کمک میکنه جوشا زودتر از بین برن.

من قصدم به هیچ عنوان تبلیغ نیست فقط چون خودم نتیجه دیدم دلم میخواد این رو با شما به اشتراک بزارم

اگر نتیجه دیدین برام دعا کنید🙂

نظر دوستمع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.