2777
2789
🙂داداش خدا متاسفانه منو از اول بدبخت خلق کرده 

گل دختر منم مشکل دارم یه سر به تاپیکام بزن واقعا چاره ای جز صبر نیست خیلی دوست دارم کمکت کنم ولی نمیدونم چطوری خانواده ای که بچه رو بزنه باید بره بمیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گل دختر منم مشکل دارم یه سر به تاپیکام بزن واقعا چاره ای جز صبر نیست خیلی دوست دارم کمکت کنم ولی نمی ...

داداشی ایشالا خدا ب تموم خواسته هات برسونت ❤️🙂🤍موفق باشی می‌دونم داداشی 😭اما من با فقیری خونوادم ساختم از عمرم نگفتم بابا یه شلوار برام بخر کلا آدم قانعیم به همه چی ... حتی گوشیه دستمم ماله داداشمه سه تا خواهر برادر یه گوشی استفاده میکنیم

داداشی ایشالا خدا ب تموم خواسته هات برسونت ❤️🙂🤍موفق باشی می‌دونم داداشی 😭اما من با فقیری خونوادم ...

مرسی گل دختر همچنین خودت راستش خیلی برات ناراحت شدم واقعا سخته فقط اینو بدون هممون داریم امتحان میشیم باید سربلند بیرون بیاییم هر که به طریقی تا هر جا لازم باشه راهنماییت میکنم تو سنت کمه دوست ندارم بلایی سر خودت بیاری عزیزم ❤️❤️❤️

مرسی گل دختر همچنین خودت راستش خیلی برات ناراحت شدم واقعا سخته فقط اینو بدون هممون داریم امتحان میشی ...

فدات شم داداشی داداش گلم 🙂 فدات شم واسه تعادلت برو پیش فیزیوتراپی بخدا میتونی خوب میشی داداش گلم

مرسی خواهری انشاالله که مشکلات خودتم حل میشه دیگه به خودکشی فکر نمیکنی هاا عزیزم❤️❤️

رو چشم داداشی امر کن فلا ببینم اوضاع چطوریه😂😐اگه خوب شد اقدامی نمیکنم فلا ک بابا نیومده کتک بزنه

🙂🤍 اجی میخا فکر کنم ببینم اوضاع چطور میشه

اهاااااا فدات شم میدونم عاقلی. میدونم میتونی دخترا ضعیف نیستن.    

میتونی خوشکلم صد درصد 

برو عزیزم دست صورت بشور.   درساتو بخون فردا پر ذوق برو مدرسه.   شاد باش لطفا هر شرایطی پیش بیاد فقط شاد باش

همه چیزی فراموش کن

میتونیی درخواست دوستی بدی مت کنارتم مثل خواهر خودم‌ کمکت میکنم 

اهاااااا فدات شم میدونم عاقلی. میدونم میتونی دخترا ضعیف نیستن.     میتونی خوشکلم صد درصد& ...

وایی قربونت برم من نپص منی بخدا ممنونم دردت ب چشمام🙂🙂❤️❤️❤️❤️🤍چشم ابجیی