2777
2789
همه ماها ی جایی کم میاریم ولی باید دوباره ی انگیزه و امید پیدا کنی.  تو وقتی کم میاری ک خودکشی ...

آبجی نمیتونم هیچ کاری بکنم حتی نمیتونم از جام بلند شم صبح تا شب تو یه اتاق تاریک و در بستم از آدما بدم میاد از همه چی میرم مدرسه دلمه سریع بزم خونه نمیتونم آدما رو ببینم جوره عجیبی نگام میکنن

پس آبجی چیکار کنم به نظرت آتیش بزنم خوبه

بدترین درد سوختن. واییییییییییی خدا سر دشمن آدم هم نیاره

بمون بجنگ

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبجی خدا اصلا منو نمیفمهه من قبلاً خیلی شاد بودن شاگرد اول کلاس الان یه آدم خالی و پوچمم آبجی 🙂 مام ...

بچه ای خامی نمیفهمی 

ارزش نداره 

اون دنیا چیکار می کنی هن؟؟؟؟

یعنی چی خدا تورو نمیبینه 

خدا خودش میدونه ما هم مشکل داریم دردسر داریم

خسته ایم ولی نمیگم میریم خودمون میکشیم

این یه جمله‌ی غلطه

تلاش کن بعد سه سال خودت به خودت خندت.میگیره 

ببینی آینده تو خودت باید درست کنی.  به این فکر کن بزرگ میشی خانم‌میشی میری دانشگاه ....

بچه ای خامی نمیفهمی  ارزش نداره  اون دنیا چیکار می کنی هن؟؟؟؟ یعنی چی خدا تورو نمیبینه& ...

ابجی هیچی برام ارزش ندارد 🙂هر چی میکنم ایندم خوب شه هیچ  از من گذشته

آبجی نمیتونم هیچ کاری بکنم حتی نمیتونم از جام بلند شم صبح تا شب تو یه اتاق تاریک و در بستم از آدما ب ...

ورزش میکنی؟

کوه میری؟ 

طبیعت گردی میکنی؟

اگه تهرانی دربند درگه صبح زود رفتی؟ 

شهرای دیگه رو بلد نیستم مشابه ش حتما هست

ورزش ب آدم روحیه و انرژی میده

از فردا شروع کن اگه میخایی نجات پیدا کنی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
😓😓🖤🖤آبجی خدا منو ببخشه

نمیبخشه.

آبجی حصله هیچی  ندارم فقط دارم فکر میکنم چطور خودم راحت کنم کسیم خونمون نی راحتم اگه باشه نمیزا ...

بری خودتو بزنی بکشی خانوادت فقط سه روز گریه می کننن مجبور هستم.   اینارو بهت بگم هیچ کی.   به فکر کسی نیستتتتتت ضعیفففففف نباش

چرا انقد ضعیف توی که عذاب میکشی مقصر خودتی 

چرا میزاری انرژی منفی وارد زندگیت بشه 

فقط تو درد نمیکشی.  فقط تو سختی نداریییییی. تو تنها نیستی آبجی جونممممممممم.           تو فقط نیاز دارییی یکم سبک زندگیتو تغییر بدی.    نا امیدیت افسرده گیت فقط بخاطر این دورانه.      شما الان توی سن حساسی هستی

تو باید الان یاد بگیری بجنگی  سعی کنی تلاش کنی

بلند شو قوی باش توبه کن اشکاتو پاک کن برو به خودت برس از فردا خودتو سبک زندگیتو تغییر بده درس بخون خانم مهندس خانم معلم خانم دکتر شووووووو.      خودت به این دوران خودت خودت میگیره

بری خودتو بزنی بکشی خانوادت فقط سه روز گریه می کننن مجبور هستم.   اینارو بهت بگم ...

آبجی وقتی خونوادم منو نمیخان چرا زنده بمونم منم آدمم دوست دارم مثل همسن و سالام ب خدم برسم اجازه هیچی بهم نمیدن حتی گوشیم نمیخرن برام لباسم برام نمیخرن فقط کتک من هیچی نمیخام فقط منو کتک نزن 🙂 رفیقام بهترین خوشیارو میکنن من هیچ فقط گریه شبا کابوس میبینم میترسم بابام بیاد بزنم نمیتونم بخوابم 

داداشی نمیدونی چ عذابی میکشم خستم هیچ کاری برام نکردن هیچی ... همش کتکم میزنن افسرده شدم  همش گ ...

اخ از دست همچین خانواده ای که بچه رو اذیت میکنن 😓😓تحمل کن انشاالله که بخت خوبی نصیبت شه دختر گل