2777
2789

من الان یه جا زندگی میکنم که مامانم مادرشوهرم خواهر شوهرم همه نزدیک هم هست خونه هامون 

با شوهرم تصمیم داریم خونمون رو بفروشیم بریم جای بهتر الان یه منطقه متوسط هستیم 

بعد اگه برم اونجا خیلی تنها میمونم کسی رو ندارم اونجا 

به نظرتون اشتباهه یا ن؟؟؟ 

۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت با خونه مادرم فاصله هست چکار کنم به نظرتون اذیت میشم برم جای دیگه ؟

ببخشید تایپیک قبلم کسی نیمد باز زدم 

هایا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم نرو دلت تنگ میشه وسختت میشه

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
چرا میخوای بری؟ حالا انقدر هم دور نشو خوبه آدم کس  وکارش نزدیکش باشن

ببین منطقه خودمون رو دوست ندارم ولی خب منطقه ای که میگم بریم خیلی عالیه از لحاظ موقعیت اینا 

هایا

یکساعت که چیزی نیست 

وقتی رفاه و موقعیتت بهتر باشه ارزشش رو داره 

آخر هفته هم میای سر میزنی 

تماس تصویری و همه چیز هم که هست 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

برو جای بهتر بابا ازدواج کردی ولی انگار هنوز بند نافتو نبریدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وا یک ساعت که چیزی نیست جاری منم با مامانش دوساعت فاصله داره مشکلی نداره اگه تهرانی با مترو برو را ...

آره تهران هستیم نمی‌دونم چیکار کنم اونجایی که می‌خوایم بریم موقعیتش عالیه 

هایا

ببین احساسی بگیم بهتره کنارشون باشی و اگه پول دارید یه آپارتمان کوچک هم بخرید کرایه بدید،  ولی اگه میتونی پیشرفت کنی چرا نکنی بچه هات هم جای بهتری بزرگ میشن خودت ماشین داری؟ 

ببین منطقه خودمون رو دوست ندارم ولی خب منطقه ای که میگم بریم خیلی عالیه از لحاظ موقعیت اینا 

حالا اگر شوهرت خوبه و روابطتون با خانواده ها خوبه برین

هر موقع هم ک بخوای ب شرط خوب بودن شوهرت ک اخلاقش خوب باشه هر لحظه خواستی خونه مادرت یا مادرشوهزت میری

هر جا هستین دلتون شاد باشه

زن و شوهر ک با هم خوب باشن هر جا برن شادن و هر وقت بخوان با هم ب بدیدار عزیزاشون میرن

فارغ ز غوغای جهان

ببین احساسی بگیم بهتره کنارشون باشی و اگه پول دارید یه آپارتمان کوچک هم بخرید کرایه بدید،  ولی ...

آره خودم ماشین دارم دقیقا پیشرفت بچه ها هم برام خیلی مهمه هنوز بچه نداریم ولی خب بالاخره یه روزی میان و جای خوب زندگی کنن بهتره 

هایا