2777
2789
😂😂😂😂😂 بیکار و الاف تو سایت میگردم بیام جواب تاپیکای شمارو بدم 😂😂😂😂😂 بی جواب نمونین

سپاسگزارم 

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

حالا شما خوبین من باید برای نمره های خواهرم گریه کنم 😬😂

حرص بخورم

وضعیتم امروز یعنی روز دختره👊🏻😐

حال منم خیلی بده از بس به حال مامانم گریه کردم جیگرم کبابه 😭😭 

خواهرم دوازدهمه مامانمم پاشد روزش تبریک گفت بغلش کرد 

بعدم گفت مامان جان من که بدیت نمی خوام من دیدم خودت علاقه داری به درس ولی داری تو مسیر اشتباه میری نمی خوام آینده آن خراب سه مثل من 

خواهرم دلش شکست گفت تو هر چی خواستم خریدی همه کار کردی ولی من درس نخوندم با اینکه هدف خودم بود الان هم دیره دیگه 

دانشجو❤️👩‍⚕️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشت کنکورم😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

پشت کنکوریم و دیگه مثه قبل توان درس خوندن ندارم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

دارن کهنه بچه میشورن حتما 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

کنکور رو خالی دادم☺️

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

ولی این آدما واقعا بیچاره بودن. اون موقع فکر میکردم لوس هستن. الان که خودم دبیر شدم و با بچه‌ها سروکار دارم میفهمم در بیشتر موارد چه فشاری از سمت خانواده‌ها روی این بچه‌هاست و چقدر احساس ناکافی بودن و عدم اعتماد به نفس دارن و در نهایت وسواس کمالگرایی کارشون رو به جایی می‌رسونه که از ترس شکست فقط درجا بزنند و پیشرفت نکنن.

اونایی هم که عواملی غیر از خانواده و توقعات نابجا و کمالگرایی علت چنین رفتاری ازشون هست خیلی کمیاب و استثنایی هستن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻