ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچی حتی دیپلم هم نتونستم بگیرم با معدل ۲۰ رفتم تجربی
و همه فکر میکردن من ی چیزی میشن
و من توی زندگیم تنها چیزی ک اضافه کردم وزن بود😅
عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
با اینکه توش هیچی نشدم با اینکه خیلی بهم سخت گذشت ولی صدبار هم برگردم عقب بازم همینطوری درسمو سفت سخ ...
من واقعا نمیخوندم واسه امتحانا ولی وقتی واسه ی امتحانی میخوندم و کمتر از 20 میشدم رسما زجه میزدم برام مهم نبود نمرم چند میشه چون مطمعن بودم از 19 پایین تر نمیاد
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یادمه کارنامم ی ۱۹ داشت با خودکار سوراخ کردم پیدا نباشه یا یبار ریاضیم ۱۶ ۱۷ شده بود مامانم دیده بود مدرسه بودم چقدر گریه کرده بود اومدم خونه هزار تا فکر کردم پیش کمدم نشسته بود و گریه میکرد مثل چی ترسیده بودم 😂😂ولی خوب اونی ک میخواستم نشد و الان دانشجو پرستاریم