2789
عنوان

از چی میترسین؟

77 بازدید | 15 پست

خودم از سگ از موتوری😑 از آینده😐😑معتادا از مارمولک و هزارپا و مار خیلیییی میترسم 

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تاریکی

باورت میشه وقتی تو تاریکی هستم چقدر حس خوب میگیرم 😍😂

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

از دست دادن مامان و بابام

من وقتی بچه بودم با لین موضوع کنار اومدم یادمه رفتم پیش مامانم گفتم مامانی تو یه روزی میمیری خدابیامرزتت😐😂😂😂😂

از اینکه بیمار و محتاج بشم وقتی پیر شدم  چون کسی ندارم دیکه

منم

ارتفاع 

الان که بارداری بیشتر از همه چی میترسی؟ 

من وقتی بچه بودم با لین موضوع کنار اومدم یادمه رفتم پیش مامانم گفتم مامانی تو یه روزی میمیری خدابیام ...

من خیلی وابستم بهشون اصلااا نمیتونم دقیقه ای بدون مامانم تصور کنم مامانم میره مسافرت 3 4 روز هرکی منو میبینه میگ چقدرررر خوبه که کنار میای 

یجوری رفتار میکنم خودمم واقعا فکر میکنم عین خیالم نیست نبود مامانم وقتی خونه نیس مسافرته  ولی وقتی برمیگرده قشنگ مامانم میگ مشخصه افسرده شدی 

همش دارم به بهانه های مختلف گریه میکنم ولی دراصل منشا اصلیش نبود چند روزه مامانمه 

حتی خودمم خیلی وقتا نمیفهمم دردم اینه 

درکل بشدت بهشون وابسته ام خیلیییی از بس برام زحمت کشیدن اصلا مامانم نباشه کار هممون لنگه 

مامانمه که بهم مرتب انگیزه درس میده انگیز کار کردن میده 

بعضی وقتا میگم مامان نداشته باشم حتی دوس ندارم ازدواج کنم دیگ حتی ازدواجم برام شیرین نیس اگه مامانم نباشه 

بابامم  همینطور

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان