2777
2789
عنوان

تنها در خانه

164 بازدید | 10 پست

من پدرو مادرم همش میرن سر کار یعنی فقط بعدظهر میان ناهار میخورن و میرن دوباره شب ک برمیگردن شام میخورن و از بس خسته ان میخابن منم ک از شنبه تا چهارشنبه مدرسم و زندگی به روال تکرایه 

بچها چیکار کنم ک تنوع بدم از طرفی هم فعلا به علت اوضاع اقتصاد نه گردش نه مسافرت جایی نمیریم

دلم نمیخاد ناراحتشون کنم و بگم خسته شدم از این زندگی تو این چند مدت یعنی قشنگ ۲ساله ک خودم توخونه تنهام و آشپزی میکنم و تمیزکاری و درس اینا 

فقط امیدم اینه ک یه روزی خوشبخت بشم و در آینده بچمو تو خونه تنها نذارم و براش از ته دل شادی رو فراهم کنم 

ارع خلاصه ک...

من عاشق بازی کردن با آدمایی هستم که فکر می‌کنن دارن باهام بازی می‌کنن.ꈍᴗꈍ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم ببین،برقص،زبان بخون،تلفنی با دوستت حرف بزن

از دوستامم خسته شدم اوناهم تکرارین برام 

اونا برای شما دارن انقدر کار میکنن چون اوضاع جامعه بده درکشون کن  ازشون تشکر کن بعدا میفهمی چ ل ...

ارع ازشون تشکر میکنم ولی خب احساس میکنم اوناهم خسته شدن از هم و من موندم ک ای کاش هیچ و قت یه بچه رو بدنیا نمی اوردن ک تنهاش بزارن

از دوستامم خسته شدم اوناهم تکرارین برام 

باشگاه هم گزینه خوبیه،کتابخونه برو،کافه برو،پیاده روی برو

سعی کن حداقل دوبار در هفته یساعت بری بیرون حال و هوات عوض شه

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦
ارع ازشون تشکر میکنم ولی خب احساس میکنم اوناهم خسته شدن از هم و من موندم ک ای کاش هیچ و قت یه بچه رو ...

ببین واقعا زندگی قابل پیش بینی نیست وضعیت کشور و اقتصاد الان با مثلا ۵ سال پیش قابل مقایسه نیست  مجبوریم تحمل کنیم‌ سعی کن روتین زندگیت رو عوض کنی ک بهت فشار نیاد