2777
2789
عنوان

لطفا نظر دهید

126 بازدید | 4 پست

سلام، من تازه عضو سایت شدم. خیلی مطالب جالب خوندم و حرفهای خیلیا رو خوندم و احساس کردم چقدر ما زنها نیاز داریم به همدیگه و کمک به همدیگه.

من یه زنه کاملا معمولی ام. نه روانشناسم نه دکتر و فکر میکنم ما زنهای معمولی گاهی شاید بهتر بتونیم به هم کمک کنیم.به فکر افتادم که وبلاگی درست کنم و تجربیات خودم و زندگیم رو با شما شریک شم، شاید بتونم کمکی به خیلی از همجنسای خودم بکنم. مخصوصا همجنسای قشنگ خودم که مثل من اعتماد بنفسشون تو زندگیاشون، مخصوصا زندگی زناشوییشون کم بوده و هست و من با کارهایی که انجام دادم و حس هایی که به خودم منتقل کردم تونستم اعتمار بنفس و احترام خودم رو بالا ببرم و صد البته موفقتر از قبل باشم. چرا که خیلی اتفاقات جور و واجور برای من افتاد فقط بخاطر اعتماد بنفسه پایینم و همین منو ترغیب کرد به خودم بیام که چیکار دارم با خودم و آینده م میکنم. باور کنین وقتی روی خودم کار کردم خیلی موفقتر شدم و نتایج بهتری دیدم. نه از کتابای روانشناسی میخوام کپی بردارم نه نسخه عمومی بپیچم. فقط دوس دارم تجربیاتم رو بگم و تجربیات شمارو بشنوم. ولی فکر میکنم اینجا شاید نشه خیلی مفصل حرف زد. بمن به فکر یک وبلاگم. دوس دارم نظرتون رو بدونم که مایل هستین با هم مشارکت کنیم و کمک کنیم به هم یا نه؟ و اینکه اینجا رو مفیدتر میدونین یا یک وبلاگ مستقل در کنار ه این سایت. نظرتون در شروع این حرکت برام خیلی مهمه، چون وبلاگ یا هر مطلبی هرکجا، بدون خواننده و نظر بمونه، ارزشی نخواهد داشت... خوشحالم میکنید اگه نظر بدین...

ما زنها خیلی به حرف زدن با هم دیگه، دور از خاله زنکی که بهمون همیشه نسبت دادن، نیاز داریم...

تعداد رای : 6
نظرسنجی
بله
6
100%
خیر
0
0%

مرسی که میخوای تجربتو  در اختیارمون بذاری  لطف بزرگی میکنی

اعتماد به  نفس کم مشکله منم هست و نمیدونم باید چکار کنم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷