2777
2789
عنوان

جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 54 پست
چه فرقی داره اسمش تو شناسنامم نرفته ولی قلبم چی‌ اون له شده چه فرقی داره چه گناهی کرده بودم اخه

عزیزم منظورم اینکه اگه بخوای ادامه بدی اون بدبختی ها رو داره ....آدمی ک ی بار این کارو میکنه عادیه واسش

دوباره میکنه ...کلن خطات عوض کن بره

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منظورم اینکه اگه بخوای ادامه بدی اون بدبختی ها رو داره ....آدمی ک ی بار این کارو میکنه عادیه و ...

چطور برای من بدبخت عادی شه🥲من دیگه نیمیتونم برم با کس دیگه ن میتونم ببینم اون رفته

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
میدونم سخته باور کنم هیچوقت دوسم نداشته🙂من که هر کاری تونستم کردم چطور ب چشمش نیومد

اتفاقاً چون زیاد از خودگذشتگی کردی از چشمش افتادی.

این دفعه رو هرگز نبخش. بذار بسوزه حسابی

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
چطور برای من بدبخت عادی شه🥲من دیگه نیمیتونم برم با کس دیگه ن میتونم ببینم اون رفته

چون فکر میکنی آسمون سوراخ شده اون ازش افتاده 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اتفاقاً چون زیاد از خودگذشتگی کردی از چشمش افتادی. این دفعه رو هرگز نبخش. بذار بسوزه حسابی

اره همینطوره

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

طول میکشه ولی از کسایی که تجربه زندگی چندین ساله و بچه و شوهر بی بند و بار که ضربه خوردن و خیانت تجربه کردن 

گوش بگیر الان دارن راهنماییت میکنن 

پسری که داخل اوج شور و هیجان دوران نامزدی خیانت میکنه که واسش تازه تازه ایی باهات اینکارو میکنه

چه برسه چنوقت بعد ازدواج که خیالش راحته مال اون شدی رسما و یبارم بخشیده شده و زبل تر از قبل ممکنه بلغزه تکرار کنه و قاییم کنه و اگه بفهمی بهانه اماده دارن که بازی و گولت بده 

باز باور کنی و ببخشی