777yasabi مدیر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 عنوان جدا شدم | مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 54 پست از نامزدم جدا شدم سه ماه جدا شدم الان دو ماهمه دنبالمه نه میتونم بهش برگردم نه میتونم ببینم با کسی دیگه باشه چیکار کنم؟(بم خیانت کرده) آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا 1403/02/21 | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تکراریتکراریتکراری عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9864 چت هم خیانت حساب میشه، چون نهایتا کار به جاهای باریک میکشه درسته.ولی شیطون قسم خورده ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
777yasabi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 میدونم خیلی حس بدیه قشنگم اما مطمئن باش خیلی بد ذات و کوره که خوبیای تورو ندیده پس اونی که برده تویی ... خودشم همینو میگه همش میگه تازه میفمم چقد اشتباه کردم و ی فرصت بده دیگ چیزی نیمخوام آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
mona_bala عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 10187 خیلی دوسش دشاتم الان نمیدونم خودشم گریه میکنه میگه تو کاونقد منو دوس داشتی چطور الان اینطوری ... عزیزم رفتارش باهات چطور بود تو دوران خیانتش؟؟؟
618_marym عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 4895 ببین یک دکتری میگفت کسی ک ی خیانتکار رو میبخشه خودشم خیانتکار و از نظر من کسی ک تونست یکبار خیانت کنه میتونه دوباره هم خیانت کنه پس عمرت هدر همچین آدمایی نکن
کفایت_مذاکرات عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 8128 خیلی دوسش دشاتم الان نمیدونم خودشم گریه میکنه میگه تو کاونقد منو دوس داشتی چطور الان اینطوری ... خب گلم این فکر میکرد هرکار کنه تو ولش نمیکنی.الانم تورو نمیخواد فقط میخواد غرورشو که له کردی برگردونه. هرگز برنگرد.این آدم دوستت نداره مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
داعمخ۶۴۳۸کhdd عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 2589 عزیزم شما برو باهاش بعد ۲ تا بچه بیا بگو میخام جدا شم بعدم میگیم تو ک میدونستی چرا بچه دوم اوردی او ... مثل من😭😭
777yasabi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 عزیزم شما برو باهاش بعد ۲ تا بچه بیا بگو میخام جدا شم بعدم میگیم تو ک میدونستی چرا بچه دوم اوردی او ... چه فرقی داره اسمش تو شناسنامم نرفته ولی قلبم چیاون له شده چه فرقی داره چه گناهی کرده بودم اخه آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5668 امضات خیلی قشنگه🥲 💔🙃 دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ezari عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 1318 اگه خواستی برگردی شرط براش بذار. مثلا حق طلاق رو بگیر. مهریه رو بیشتر کن
777yasabi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 عزیزم رفتارش باهات چطور بود تو دوران خیانتش؟؟؟ من همش التماس میکردم رفتارتو درست کن گریه میکردم میگفتم ادم باشفک میکردم سرش گرم کاره من حساس شدم ولی میدونم دروغ میگف آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
777yasabi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 خب گلم این فکر میکرد هرکار کنه تو ولش نمیکنی. الانم تورو نمیخواد فقط میخواد غرورشو که له کردی برگر ... میدونم سخته باور کنم هیچوقت دوسم نداشته🙂من که هر کاری تونستم کردم چطور ب چشمش نیومد آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
سیمین67 عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3425 اگه خواستی برگردی شرط براش بذار. مثلا حق طلاق رو بگیر. مهریه رو بیشتر کن الان دیگه کسی که مهریه نمیده، خیلی بدن ۱۴ سکه. اگر دختر حق طلاق بخواد باید مهریه رو ببخشه
سیمین67 عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3425 میدونم سخته باور کنم هیچوقت دوسم نداشته🙂من که هر کاری تونستم کردم چطور ب چشمش نیومد برای اینکه هرکاری تونستی کردی و عزت نفس خودت رو له کردی. به خودت احترام نزاشتی
777yasabi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 برای اینکه هرکاری تونستی کردی و عزت نفس خودت رو له کردی. به خودت احترام نزاشتی الان چیکار کنم که اون بیشتر ب اشتباهاش پی ببره الان ریختشو نمیتونم ببینم آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا