2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل ندارم میخوام اینم امتحان کنم😂 مشکلم فقط کک و مک ریز و قهوه ای کم‌رنگه 

بخور گرم گفتم منسوخ شده انجام نده منافذت باز میش(اینک میگن اب سرد یابخور سرد منافذو میبنده اشتباس)

روتین پوستی تهیه کن 

هرچیزی رو استفاده یا امتحان نکن گاها عوارضش جبران ناپذیره

...
بخور بدم دیگ من همیشه بخور میدادم ایندفعه بخور گلاب بدم واسه پوست خوبه

اهان.خوب بده. من درست متوجه نشده بوده سوال پرسیدی یا داری اطلاع میدی.اگه سواله که باید بگم‌ گل خشک بریزی بهتره.گلاب رو همینجوری بزنی فقط خنک باشه بهتره

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
بخور گرم گفتم منسوخ شده انجام نده منافذت باز میش(اینک میگن اب سرد یابخور سرد منافذو میبنده اشتباس) ...

اره عزیزم تو گوگل هم نوشته بود منافذو باز میکنه تعجب کردم روتین پوستیم اینه هر روز صورتمو با شوینده سراوی میشورم بعد آبرسان میزنم ضد آفتابم مرتب میزنم همین صبحا هم صورتمو با خیار یخی ماساژ میدم همین هفته ای دو بارم روغن روز ماری ب موهام میزنم 

عزززیزم کلاژن قرصش واقعا تاثیر داره؟؟؟بخور سرد خوبه؟؟

عزیزم کلاژن خوراکی بیشتر دفع میش تا جذب 

برا پوست موضعی بهتره

بخور سرد برا التهاب اینا خوبه اما منافذ رو نمیبنده این باور اشتباس برا همین بخور گرم منسوخ شده چون فک میکردن اگ بخور گرم انجام بدن منافذ رو باز کنن بعدش میش با بخور سرد یا اب سرد منافذ رو بست

...
اره عزیزم تو گوگل هم نوشته بود منافذو باز میکنه تعجب کردم روتین پوستیم اینه هر روز صورتمو با شوینده ...

روتین اصلی و پایه همین سه تاس شوینده،ابرسان،ضدافتاب

راسی برا کک و مک میدونی ک راهی نیس کک و مک تو تابستون پررنگ تر و زمستون کمرنگتر میش فقط میتونی ضدافتاب بزنی مرتب تا پررنگتر بیشتر نشه

...
روتین اصلی و پایه همین سه تاس شوینده،ابرسان،ضدافتاب راسی برا کک و مک میدونی ک راهی نیس کک و مک تو ت ...

مرسی عزیزم دکترم رفتم گف چون پوستت روشنه مستعدع دیگ تحملش،میکنم 

پس پاکسازی که بخور میدم چی 

الان دیگ بیوتی تراپیستا بخور گرم نمیدن

ببین گلم با محصولات الان ب راحتی میش پوست رو پاکسازی کرد منافذوتمیز کرد نیازی ب بخور گرم نیس دیگ

...
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز