2777
2789

یه برنامه ای هست اسمش چک فیسه وقتی که عکستو وارد میکنی افرادی که شبیهتن رو نشونت میده اما نوشته عکس افراد زیر ۱۸ سالو وارد نکنید من خودم حواسم نبود عکس خودمو وارد کرد(۱۶ سالمه)الان کسی میدونه چرا نباید وارد کرد؟😐

نمد اگر کسی جواب داد بلایک

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.

چون زیر ۱۸ کودکه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون زیر ۱۸ کودکه

منظور اینک از لحاظ قانونی اختیار خودشو نداره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
2803
خب من عکسمو وارد کردم الان چی میشه؟

هیچی.مهم نیس

اون منظورش اینه سواستفاده ای چیزی نشه

2804