2821
2789
عنوان

دوش نمک

69 بازدید | 0 پست

🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴

عزیزان

سوال پرسیده شده که دوش نمک چیه و توضیح بدین ؟

✅*طریقه دوش نمک*

🚿🚿🚿🚿🚿🚿

✅برای دورکردن انرژیهای منفی➖ دوش نمک🚿 بسیار عالی✅ و موثر است برای اینکار میتوانید

✅👈 هفته ایی یکبار بدن خود را با آب نمک یا صابون نمک شستشو دهید

✅*✨💫 به این صورت که در سطل آبی🪣 حدود یڪ استکان نمک دریا یا تکه کوچکی سنگ نمک یا نمڪ های معدنی را اضافه میکنیم* 

👈بعداز شستشوی کامل بدن *آب نمک را روی سر و بدن بریزید مراقب باشید در چشمهایتان نرود , ده دقیقه صبر کنید بدنتان را ماساژ دهید و بعد کامل با دوش 🚿آبکشی کنید*

درهنگام آبکشی هم میتوانید بگویید تخلیه میکنم تمام انرژیهای منفی➖ و جذب میکنم ➕سلامتی سعادت و ثروت را یا هر جمله ای ڪه دوست دارید و شما رو سرشار از انرژی مےکنه

✅*✨💫روش دیگر دوش نمک🚿 این است که در سطل بزرگ🪣 تا نیمه آب بریزید یک استکان نمک اضافه کنید سپس پاهایتان🦵 را بمدت ۲۰ دقیقه در آب ولرم و نمک قرار دهید بعد از بیست دقیقه میتوانید* پاهایتان را از آب درآورده آبکشی و خشک کنید .

*✅نمک باعث میشود علاوه بر لطافت پوست سموم و انرژیهای منفی از بدن خارج شود و به طراوت و شادابی شما کمک کند همچنین درد را بدن میڪشد✅*

*همیشه پرانرژی و سالم بمانید*

این روزها انجام بدین ..

🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴

‌رازشکر گزاری ✨ایمان✨ باور قلبی تلاش✨

تایپیک قبلی و بخونید حاجت روا بشید

https://eitaa.com/razeshokrgozary

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
2824
2823
2791
2779
2792