2777
2789
عنوان

قراره شنبه تعطیل باشه؟

280 بازدید | 15 پست

قراره شنبه تعطیل باشه؟ 

دیگه پنج شنبه تعطیل نیست؟ 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مصوبه هیئت دولت هنوز تو مجلس تایید نشده

👌 اوکی 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

هنوز تایید نشده اگه بشه هم از سال بعد اجرا میشه

من شنیدم جمعه ها تعطیل نیست بجاش شنبه و یکشنبه دیگه الله اعلم

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

هنوز تایید نشده اگه بشه هم از سال بعد اجرا میشه من شنیدم جمعه ها تعطیل نیست بجاش شنبه و یکشنبه دیگه ...

این دیگه جدید بود.😂

به این میگن تهاجم فرهنگی !😃😒

وای من مغزم هنگ میکنه جمعه تعطیل نباشه

دقیقاا اصلا این تعطیلی جمعه یچیز دیگس

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

این دیگه جدید بود.😂  به این میگن تهاجم فرهنگی !😃😒

شاید اخه منم دیدم هنگ کردم هر آن نظرشون عوض میشه

اول میگفتن پنجشبرو تعطیل رسمی میکنیم بعد ک باز اون حرفشون والا معلوم نیست فازشون

شاید اخه منم دیدم هنگ کردم هر آن نظرشون عوض میشه اول میگفتن پنجشبرو تعطیل رسمی میکنیم بعد ک باز اون ...

مثلا اینطوری مشکلات حل میشه؟!

حالا تعطیلی هر روزی باشه چه فرقی داره؟!

فقط مردم گیج میکنن. 

مثلا اینطوری مشکلات حل میشه؟!  حالا تعطیلی هر روزی باشه چه فرقی داره؟!  فقط مردم گ ...

نچچ 

والا همون پنجشنبه جمعه از همه بهتره 

کارشونه

هنوز تایید نشده اگه بشه هم از سال بعد اجرا میشه من شنیدم جمعه ها تعطیل نیست بجاش شنبه و یکشنبه دیگه ...

جمعه و شنبه تعطیل میشه 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
جمعه و شنبه تعطیل میشه 

عهه من پس چپه شنیدم