2821
2789
عنوان

تخم شربتی

| مشاهده متن کامل بحث + 14262 بازدید | 22 پست

به نطر من هردو یکیه ، فقط الک میکنن ریزارو جدا میفروشن

ریزا معمولا اشغال نداره راحتتر میشه واسه شربت استفاده کرد

درشتا اشغال دارن باید بمونین تمیر کنید

واسه همین فکر کنم ریز رو میگن تخم شربتی

New life is beginning

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر روازاده میگن که ریزاتخم شربتیه  ریزبخرید

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙

دوستان شما تخم شربتی رو با چجور شربت استفاده می کنید؟

من تازگی تخم شربتی گرفتم میخوام استفاده کنم نمیدونم با چه مدل شربت درستش کنم ...... مثلا میشه توی این شربت های آماده پرتقال ریخت؟

یا شربت آبلیمو؟ شربت زعفران رو چطور درست می کنید؟ فقط زعفران و آب و شکر؟

با خاکشیر یا عرقیات مثل بهارنارنج و کاسنی و بیدمشک هم خوب میشه؟

بعد وقتی تخم شربتی رو می ریزیم باید بذاریم یه مدت توی یخچال بمونه عطرش دربیاد یا میشه فورا استفاده کرد؟

کلا من اطلاعاتم درباره شربت درست کردن کمه لطفا راهنمایی بفرمایید

ممنون 

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
دوستان شما تخم شربتی رو با چجور شربت استفاده می کنید؟ من تازگی تخم شربتی گرفتم میخوام استفاده کنم ن ...

من تخم شربتی رو  با اب و شکر و گلاب و ابلیموترش  درست میکنم یا ببا زعفران 

منم میگم دوتاش یکیه بنظرم ,اخه گیاهی به اسم شربتی نداریم که😂تخم ریحانه که ازش شربت درست میشه ,معروف ...

تخم شربتی همون تخم ُخُرفه هست که ریزن..درشت ها تخم ریحون کوهی هستن