2777
2789
عنوان

بی کسی

70 بازدید | 7 پست

بچه ها تا حالا  لحظه ای بوده  که تو زندگیتون بفهمین به جز خدا هیچ کسی رو ندارید؟ و هیچ کس پشتتون نیست   هیچ کس که میگم یعنی حتی خانواده؟  تا حالا این حس رو داشتید؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبجی من خودم همیشه تنهام و تنها امید م خداست چون اون بهتر میدونهچ تو دلمونه ادمایه اطرافمون ک بهمون ...

من امروز فهمیدم حتی مادرم منو به خاطر خودم نمیخواد  دوست و رفیق و عشق که هیچی  اونا غریبه ان ازشون انتظاری نیست  فکر میکردم ادم اگه کسی رو نداشته باشه حداقل مادرشو داره  که بتونی بهش اعتماد کنی باهاش درد و دل کنی  که تنهات نزازه  ولی امروز فهمیدم  حتی خانوادم پشتم نیستن و چقدر تنهام  .  خواهر و برادر که میرن پی زندگی خودشون البته من خواهر ندارم ولی فک نمیکردم حتی پدرو مادر  هم روزی پشتتو خالی کنن.  یا بخوان فقط به فکر خودشون باشن.  ارع خواهر ما خدا رو داریم فقط 

من امروز فهمیدم حتی مادرم منو به خاطر خودم نمیخواد  دوست و رفیق و عشق که هیچی  اونا غریبه ...

ابجیی بخدا منم اینقدر از خونوادم بد دیدم هر روز دلمه بمیرم روحیمو صفر کردن نمیتونم با هیچ کدوم درد و دل کنم اینقدر ریختم تو خودم افسرده شدم

ابجیی بخدا منم اینقدر از خونوادم بد دیدم هر روز دلمه بمیرم روحیمو صفر کردن نمیتونم با هیچ کدوم درد و ...

منم همینطورم درکت میکنم خواهر من در حدی که حتی به خانوادم گفتم  یکی از فامیلا که میشناسنش و هم سن پدرمه تو بچگی بهم تعرض میکردع به بدنم دست میزده. به اونا گفتم چون کسی رو به جز خانواده نداشتم فک میکردم اگه کسی رو نداشته باشی حداقل میتونی به خانواده پناه ببری و باهاشون درد ودل کنی   ولی نه تنها به روی خودشون نیوردن بلکه پشتمو خالی کردن مادرم سرم داد میزد که نباید به کسی چیزی بگی و من دوس ندارم به خاطر تو رابطه فامیلیمون بهم بخوره و فلان و بهمان و حتی به این خاطر منو دعوا میکرد حتی طرف رو وقتی میبینن با گشاده رویی باهاش برخورد میکنن و بهش میوه و شیرینی تعارف میکنن.  مخصوصا مادرم.  اون موقع بود که فهمیدم غریبه که هیچ حتی  نباید رو خانواده خودم حساب باز کنم و فقط خودم و خدا رو دارم خواهر 

منم همینطورم درکت میکنم خواهر من در حدی که حتی به خانوادم گفتم  یکی از فامیلا که میشناسنش و هم ...

😓😓قربونت برم ابجیی بخدا من بابام انواع فحشش انواع ناسزا یکروز نی کتک نخورم بخدا دلمه از چنگش هرمی اومد ازدواج کنم خلاص شم ۱۷سالمه پیرم کرده به خدا اندازه آدم شصت ساله غم دارم

زیاد بوده

تا خدا رو داری نترس از بی کسی

چون اکثرا برای دل و شکم خودشون دورت هسن

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
بیشتر ببینید