2789
عنوان

دلم شکست

80 بازدید | 2 پست

بچه ها تروخدا با دقت بخونین بعد بگین حق با کیه

اول اینو بگم من همه جا خرید و همه چیز با همسرم میرم

از چندوقت پیش تصمیم گرفتم هرماه یه مبلغی رو از همراه بانکش بزنم به کارت خودم که اون پولو فقط برای خودم خرج کنم(اون کارتش هم که ازش پول زدم با همراه بانک دست منه)

اینم بگم قبلا بهم گفته بود پولا مال هردومونه منو تو نداریم

من هربار ک میزدم بهش نمیگفتم قصدمم این نبود که ازش مخفی کاری کنم من همه چیو به همسرم میگم با خودم میگفتم خب جمع ک شد میفهمه دیگه انگار مثلا جمع کردم تو اون یکی کارت مونده منکه نمیرم یه چیزی بگیرم بعدا بگه چرا بدون اینکه به من گفتی پولمو برداشتی خرج کردی

بعد که بهش گفتم اینقدر جمع کردم بریم برام فلان چیزو بخریم گفت چقدر جمع کردی منم گفتم اینقدر.گفت تو که چند وقت پیش گفتی پونزده تومن چطوری اینقدر اومد روش.گفتم خب دو ماه گذشته از اون موقع من هرماه یکم برداشتم از کارتت

اینو ک گفتم عصبانی شد گفت چرا بدون اجازه از کارتم برداشتی باید به من میگفتی(اینم گفت که پول واسم مهم نیست این کار تو کار درستی نبوده که بدون اینکه بهم بگی از کارتم پول برداشتی یجور دزدیه این کار)

منم گفتم اون موقع حق داشتی ناراحت شی که من پولایی ک زدم به کارتم برم تنهایی بدون اینکه تو بفهمی خرج کنم وقتی قراره جمع کردم بهت بگم اینقدر جمع کردم تو میفهمی دیگه..

اینم گفت که بین برادر با برادر هم همچین چیزی نباید باشه منم گفتم خب اره مگه منو تو با برادر یکی هستیم؟ خیلی دلمو شکست خلاصه

عزیزدلم من و همسرم هم همینطور هستیم دقیقا همیشه میگه پول من و تو نداره ولی من هروقت می‌خوام پول جمع کنم بهش میگم ، میگم از کارتت گاهی با همراه بانک برداشت میکنم جمع کنم اشکالی نداره؟ اونم میگفت خب چه کاریه برداشت نکن هروقت چیزی نیاز داشتی میریم میخریم ولی قانعش کردم و گفتم اینطوری حس خوبی بهم دست میده و گفت اشکال نداره 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: