2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی از دوستای خرخون من

چرا چون درسش خوبه اینو میگی؟ خنگ نداریم. هر کس تو یه چیزی استعداد داره.. این  سیستم آموزش و پرورش کشور ماست که مشکل داره که صرفا کسی که ریاضی و فیزیکش و هوش تحلیلی داره باهوش به حساب میاد. واسه همین کسی که استعدادش تو هنر یا ورزش یا چیز های دیگس و از طرفی میخاد شاگرد اول باشه و همه درساش عالی باشه. تو زمینه ای که استعدادش کمتر ه مثل دروس تحلیلی فیزیک ریاضی یا گاهی جاها شیمی مجبور میشه بیشتر درس بخونه و  بقیه این نسبت خرخون  رو بهش میدن. ولی اون دانش آموزی که همین  استعداد تحلیلیش کمتره ولی کمال طلب نیست و براش فرق نداره نمره عالی بیاره یا نه. برای این دروس درس نمیخونه خیلی و کسی لقب خر خون نمیده بهش. 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
 تو خنگ نیستی. تو چه زمینه هایی هوبی بهم بگو.

همش به خودم میگفتم همینو.میگفتم حتمایه استعدادی دارم امابامرورزمان فهمیدم هیچ استعدادی ندارم.اشپزیم که خوب نیست هرکاری میکنم یا نمی‌گیرم حرفارم نمیفههم زیادجواب دادنم بلدنیستم

همش به خودم میگفتم همینو.میگفتم حتمایه استعدادی دارم امابامرورزمان فهمیدم هیچ استعدادی ندارم.اشپزیم ...

کمبود اعتماد به نفس داری. مطمئن ام. با یه مشاور صحبت کن. اگه مشکل هزینه داری هم. همین مشاوره های تلفنی که رایگان هستن خوبه. هوش انواع مختلفی داره. گاهی تو یه چیزی عالی نیستیم ولی با تمرین زیاد میشه یادش گرفت مثل رانندگی . فقط نباید ناامید بشی یا زود خسته شی. و اینکه  بدون مهم نیست آدم تو همه چی خوب باشه .این از کمال گرایی میاد و به شدت خطرناک. 

همه چیزو فراموش میکنم

اگه سرچ کنی برات میاره فراموشی اگه سنت بالا نباشه، به دلایل مختلفی هست. مثل اضطراب، تو خونه موندن زیاد و بیرون نرفتن، کار زیاد با گوشی، فعالیت مفید نداشتن. و.... حلش کنی رفع میشه.ورزش کن....برای درمانش عالیه. میتونی پیلاتس بری. بعدن برام دعا میکنی 

[QUOTE=338516365]پس شاید مشکل اضطراب  و وسواس داره بنده خدا. اینا ریشه تو کودکی داره. باید حلش ...

اگه مشاوره بره دوستت. اگه دلیش عدم تمرکز و اضطراب یا وسواس هست. که درصد زیادی همیناست. باید دارو درمانی رو شروع کنه. به همراه مشاوره و ورزش. اگه براش مهمه و دوست نزدیکشی میتونی بهش بگی. براش مهم باشه انجام میده و نتیجشو میبینه.