2777
2789
عنوان

حلقه ختنه

133 بازدید | 13 پست

پسرمو ۳ روزه ختنه کردم دکترش گفت هیچی نزن بهش فقط روزی یبار با اب خالی بشور اونم دست نزن فقط بریز و پوشک کن  بهش شربت چرک خشک کن داده پیش متخصص اورولوژی بردمش  ولی تو گوگل و اطرافیان اکثرا میگن ب ما پماد داده بودن بزنیم ولی تو برگه مراقبتیم که دادن نوشته زدن هرگونه پماد و کرم و مرطوب کننده  وبتادین ممنوعه 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتادین که صد در صد ممنوع آره واسه پسر منم یه پماد داده بود الان یادم نمیاد چی بود 

ب پسر من فقط استانمینوفن و چرک خشک کن داده 

بتادین بد تر زخمو خشک میکنه. بهترین چیز اینه با سرم شست و شو بشورینش. سرشم اگه ازین لوله ها داشته ب ...

گفته با اب بشورین سوالم این بود پماد چرا نداده اکثرا میگن پماد داده بودن ب ما ولی تو برگه مراقب نوشته کلا ممنوعه

ب پسر من فقط استانمینوفن و چرک خشک کن داده 

خوبن ولی به پسرم من چرک خشک کن نداد چرک هم نمیکنه معمولا چون من از چند نفر پرسیدم .اما یه پماد واقعا لازمه 

برو داروخانه بگو ختنه کردم بگیر 

واقعا دکترا کم عقلن یکسری هاشون 

دکتر پسر من که مثلا یکی از بهترین دکترای فوق تخصص اطفال هست گفت بتادین بزن اما من با چند تا دکتر دیگه مورد کردم همه منع کردن منم نزدم 

ولی حتما برو داروخانه بپرس 

گفته با اب بشورین سوالم این بود پماد چرا نداده اکثرا میگن پماد داده بودن ب ما ولی تو برگه مراقب نوشت ...

برای این که پماد فایده ای نداره. وقتی پوشکش میکنید همش میماله به پوشک یا یا ادرار شسته میشه. در ضمن پماد یه محیط مناسب و مرطوب برای رشد باکتری ها و عوامل عفونت زا رو روی زخم فراهم میکنه.

برای این که پماد فایده ای نداره. وقتی پوشکش میکنید همش میماله به پوشک یا یا ادرار شسته میشه. در ضمن ...

گفت دقیقا مثل بند نافه هرچقد خشک و تمیز نگهداری زودتر بی دردسر میوفته دقیقا مثل اون ازش مراقبت کن ادراش مشکلی نداره   فقط روزی یبار اب بریز پوشکشم تند تند عوض کن همین استانمیوفنم تا وقتی بیقراره و درد داره پسرمم از دیروز بهتره میخوابه و دیگه مسکنو نمیدم فقط سفالکسن میدم که چرک خشکنه