2777
2789
عنوان

آبله مرغون

229 بازدید | 14 پست

سلام یه بچه ۴سال و ۲ساله دارم

هردو دیروز تاول زدن

از کی زیاد میشه

نه خارش داره نه اذیت آنچنانی

به نظرتون فعلا مونده به اون مرحله برسم یا چی

از طرفی میخاستیم چن روز بریم جایی

به نظرتون چیکا کنم

خدایا بحق شش ماه    کربلا  خودت نگهداش باش سلامتی همه نی نی ها به حضرت علی اصغر ___صلوات___

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چقدر تاپیک آبله میزنن این روزا..  انشالله راحت بگذره واسشون

خیلی زیاد شده

مراقب باشین

خدایا بحق شش ماه    کربلا  خودت نگهداش باش سلامتی همه نی نی ها به حضرت علی اصغر ___صلوات___
حتما ببر دکتر داروی ضد ویروس میده خیلی سبک رد میشه

دارو داد

کالامین

هیدروکسی زین

استامینوفن

فعلا ده روز جایی نرو.دوروزاول سبک میشه بعد شدید میشه .انشالله به سلامتی بگذرونن

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
روز سوم خارش بیشتر میشه  بستگی داره خفیف در بیارن یا شدید  پسر من تازه خوب شده  ان ...

جایی ک میخواستیم بریم کسی نیس ک نگران باشم بابت انتقالش

عنبرنسارا دود کن بعد روی آتیشش خاکشیر بریز بچها رو لخت کن زیر پتو مسافرتی عرض ۷۲ساعت همه آبله ها خشک میشه . برای خارشش جوش شیرین تو آب کن ببرشون حموم خیسشون کن هر سه ساعت بعد ۱۲ساعت از خارش میفته . 

دختر من بااینکارا بعد ۷۲ساعت خوب شد 

وای چقدر تاپیک آبله میزنن این روزا..  انشالله راحت بگذره واسشون

دور از جان اسی یه مشت آدم بیشعور باعث انتقالش میشن طرف دیروز اومده خونه من بعد میگه ما آبله مرغون داریم 😐

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔
دارو داد کالامین هیدروکسی زین استامینوفن

عزیزم هر چقدر که کوچیکتر باشند راحت تر و سبک ترن می گیرند 

پسر من دو سال و چند ماهش بود گرفت خیلی به ندرت رو بدنش دون زده بود و اصلا اذیت نشد 

بچه های شما هم ان شاءالله از این بیشتر اذیت نمیشند

فعلا ده روز جایی نرو.دوروزاول سبک میشه بعد شدید میشه .انشالله به سلامتی بگذرونن

مشکلش اینجاس رزرو شده پولشو باید بدیم نریمم

مشکلش اینجاس رزرو شده پولشو باید بدیم نریمم

واسه دختر من که نوجوونه خیلی شدید بود دو شب به کل نخوابید تب و خارش شدید داشت .انشالله واسه بچه های شما سبک باشه ..اگه هم رفتی لباس نخی خنک و قرمز بپوشون .میگن رنگ لباس قرمز باشه واسه ابله خوبه..دارو هاشم بردار.خوردنی های خنک بردار. 

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..