من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
فعلا ده روز جایی نرو.دوروزاول سبک میشه بعد شدید میشه .انشالله به سلامتی بگذرونن
خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
عنبرنسارا دود کن بعد روی آتیشش خاکشیر بریز بچها رو لخت کن زیر پتو مسافرتی عرض ۷۲ساعت همه آبله ها خشک میشه . برای خارشش جوش شیرین تو آب کن ببرشون حموم خیسشون کن هر سه ساعت بعد ۱۲ساعت از خارش میفته .
واسه دختر من که نوجوونه خیلی شدید بود دو شب به کل نخوابید تب و خارش شدید داشت .انشالله واسه بچه های شما سبک باشه ..اگه هم رفتی لباس نخی خنک و قرمز بپوشون .میگن رنگ لباس قرمز باشه واسه ابله خوبه..دارو هاشم بردار.خوردنی های خنک بردار.
خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..