sadaaaaaaaaaaaaaaaaf مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 482 عنوان بارداری 43 بازدید | 5 پست سلام آیا پنج شیش روز بعد از اقدام مطمعن که تخمک گذاری بوده مشخص میشه باردار هستم یا نه ؟؟ شیش روز مونده تا زمان پریودم اما عجله دارم ببینم باردارم یا نه 1403/02/21 | 11:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bachezerang عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 699 یکم دیگه صبر کن بزار حداقل یه ده روزی بگذره اما عجله داری بزار شانستو امتحان کن خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
sadaaaaaaaaaaaaaaaaf مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 482 یکم دیگه صبر کن بزار حداقل یه ده روزی بگذره اما عجله داری بزار شانستو امتحان کن خیلی عجولم این روزها آنقدر به سختی میگذرن برام نمیدونم چیکار کنم
bachezerang عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 699 خیلی عجولم این روزها آنقدر به سختی میگذرن برام نمیدونم چیکار کنم من جای شما بودم میدونم خیلی سختهمن خودم همین که حس میکنم شاید باشه سری بی بی چک میزارم اما هر سری نا امید میشم ایشالله برای شما مثبت باشه اگه خونه داری بزار فوقش یه بی بی چکه دیگه واسه دل خودت خرج کردی خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
sadaaaaaaaaaaaaaaaaf مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 482 من جای شما بودم میدونم خیلی سخته من خودم همین که حس میکنم شاید باشه سری بی بی چک میزارم اما هر سری ... نه اگه داشتم که صدبار گذاشته بودم 😆😆ندارم باید بخرم
bachezerang عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 699 نه اگه داشتم که صدبار گذاشته بودم 😆😆ندارم باید بخرم پس صبر کن 🤣🥰 خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞