2777
2789
عنوان

درمان جای سوختگی این شکلی چیه؟

253 بازدید | 10 پست

ترمیم کننده بزنم خوب میشه یا دیگه فایده نداره؟، ۳ماه گذشته این شکلی شده. باید چکار کرد که جاش کلا بره، با لیزر میره؟

این عکس ک میذارم من نیستم، سوختگی من خداروشکر صورت نیست، زیر بغل هست بر اثر لیزر بوده و خیلی عمیق بود بخاطر همین جاش عین همین عکس مونده، البته یه بند انگشته مثل این عکس زیاد نیست. ولی همینجوری صورتی و یکم برآمده شده.😢 دوست ندارم جاش همینطوری بمونه

(خودم هرچه عکس از سوختگیم میگیرم خوب درنمیاد واضح نیست برا همین دیدم اسکار این سوختگی عین مال منه اینو گذاشتم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر پوست برو 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

برو پیش متخصص پوست عزیزم هر چی زودتر بری درمان و تاثیر بیشتره و احتمالا لیزر هم بخواد  کلوئید ...

والا برجستگیش زیاد نیس کمه ولی خب رنگش همینجوریه صورتی و.براق😢

متخصص قبلا رفتم واسه عفونتش بعد ک خوب شد دیگه نرفتم یه ترمیم کننده هم داده بود میزدم زیاد فایده نداشت. فک کنم همون لیزر راه آخره نمیدونم اونم تاثیر داره یانه

یعنی رفتی موهای زیر بغلتو لیزر کردی این بلا رو سرت اورده شکایت میکردی!

شکایت کردم عزیزم، کلی هم اذیت شدم تو پروسه شکایت، الان پزشکی قانونی دیه تعیین کرده ۱۴ میلیون، حالا جلسات دادسرا و دادگاه مونده امیدوارم نتیجه بده به حقم برسم اونا هم ادب بشن

رفتم دو ماه پیش البته، پماذ و ترمیم کننده داد زیاد تاثیر نداشت فقط نذاشت عفونت کنه. 

روغن کنجد یجا خوندم نوشته بود

خودش کم کم کمرنگ میشه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .