2777
2789
عنوان

گفت می‌میری🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 34 پست
انالله و اناالیه راجعون

فان بود ناراحت نشی.جدی نگیر بابا به منم گفتن دوتا پسر عاشقت میشن و دوستن باهم و دعواشون میشه سرتو و....هیچ خبری نشد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
ای الهی اون بیماری بخوره تو فرق سر شوهر من

چرا؟؟؟

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سروران گرامی که …..

چی

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
فان بود ناراحت نشی.جدی نگیر بابا به منم گفتن دوتا پسر عاشقت میشن و دوستن باهم و دعواشون میشه سرتو و. ...

می‌دونم مشکلی نیست راحت باش

مرگ که همه میمیریم 

بعد هم تو حرف خدایی که هواتو داره باور نمیکنی 

حرف این ادمی که نمیشناختیشو باور میکنی؟

مرگ چه دیر یا زود برای همه هست 

ولی هیچکس نمیتونه زمان مرگ تورو مشخص کنه 

الا خدا

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
نمیگرفتی کاش حالا ذهنت تلقین میکنه ب خودش ..سعی کن فراموشش کنی ..

راست میگی