2777
2789
عنوان

مامانا كمك

216 بازدید | 24 پست

دخترم بالا مياورد و گاهي موقع شير خوردن گريه ميكرد و گاهي ميزاشتمش تو تختش دهنشو مزه مزه ميكرد بيدار ميشد حدس ميزدم رفلاكس داره خيلي ام پر خوري ميكنه بردمش پيش چندتا دكتر متوجه نشدن تا دكتر آخريه گفت رفلاكس خفيف بهش رانيتيدين. و موتيليوم داد روزي ٢سي سي ولي اون حالت بيقراري و گريه هنوز ادامه داره جوري كه مثلا از ظهر تا ٣نصفه شب ديگه خوب نمي خوابه گاهيم گريه هاش شديد ميشه و استفراغ هم باز گاهي داره جديدا بيشتر موقع آروغ زدن تورو خدا بگيد بچه هاي شما اگه رفلاكس داشتن چجوري بودن؟ با سونو تشخيص دادن؟

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم دكتر بردى بايد تحمل كنى بعضى بچه ها بد قلقن

زير سرش رو كمى بلند كن حتما اروغش رو بگير 

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
عزيزم دكتر بردى بايد تحمل كنى بعضى بچه ها بد قلقن زير سرش رو كمى بلند كن حتما اروغش رو بگير  

شيب دار كردم جاي خوابشو آروغم ميزنه نميدونم چرا خوب نميشه😞 آخه دكتر اصلا سونو نخواست همينجوري گفت

دختر منم رفلاكس داشت داروي خاصي استفاده نكردم فقط يك دكتر گفت بعد از شير خوردن كمي روي شونه هات نگهش دار براي اينكه بالاتنه اش بالا باشه تا شير به سمت دهنش برنگرده. اگه موقع مزه مزه كردن ميبيني اذيت ميشه حتما اسيد معده اش كه بالا مياد

دختر منم رفلاكس داشت داروي خاصي استفاده نكردم فقط يك دكتر گفت بعد از شير خوردن كمي روي شونه هات نگهش ...

اين علائم كه گفتم رو داشت؟بي قراري ميكرد؟

اكثر بچه ها چون دريچه بين مري و معده شون قوي نيست اين مشكل رو دارن به مرور زمان خوب ميشه. منم خيلي ن ...

همين دارو هارو بهش ميدادين؟