2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته خداروشکر از ۹۹درصد لحاظ جامعه به نفع مرد هاست تا بوده همین بوده. ارث قانونی مرد دو برابر زنه. ...

چرا تو هر تاپیکی هستی

اینجا ک همه زنیم از همه چی خبر داریم

برو جایی بگو چهارتا مرد باشن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم جهاز برا این نیس که تو از هر چیزی چندین دست ببری . وسایل اولیه برا شروع زندگیه . 

اونوقت مهمون بیاد ادم باید چکار کنه؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اونوقت مهمون بیاد ادم باید چکار کنه؟

دم دستی برا مهمان که استفاده نمیشه !!! 

یک دست دم دستی 

دو دست برا مهمان کافیه زیادم هست 

اگر همه چی رو تمام کمال بخواد ببره دیگه لذت خرید تو زندگی از بین می ره . شوهر هم بیشتر قدر وسایلی که خریده رو میدونه

دم دستی برا مهمان که استفاده نمیشه !!!  یک دست دم دستی  دو دست برا مهمان کافیه زیادم هست ...

من ی دم دستی ۶ نفره خریدم 

ارکوپال ۱۸ نفره

چینی ۱۸ نفره

خانواده همسرم پر جمعیتن ۳۰ نفرن

کم نمیشه؟