2777
2789

شیرازیها لطفا یه بیمارستان یا درمانگاه مجهز به دستگاههای بروز پوستی مثل بیمارستان رازی تهران   داریم تو شیراز یا نه؟ 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

کلینیک های خصوصی زیادی هستن توی ستارخان و قدوسی وقصرالدشت که سرچ کنی میبینی ولی بیمارستان مخصوص نه

کلینیک پوست و مو بیمارستان سعدی هم واقعا حرف نداره دولتی هست ولی فوق العاده حرفه ایه

من خودم یه مشکل پوستی داشتم که هیچ دکتری تشخیص نداد حتی نمونه برداریم کردن ولی دکترای بیمارستان سعدی توی جلسه ی اول تشخیص دادن

اکثر عمل ها هم توی خود بیمارستان انجام میشه

کلینیک های خصوصی زیادی هستن توی ستارخان و قدوسی وقصرالدشت که سرچ کنی میبینی ولی بیمارستان مخصوص نه ...

کلینیک خصوصی نمیخوام. چون چند برابر بیمارستان پول مفت میگیرن .تهران مثلا بیمارستان رازی یک سوم مطب بیرون میگیره و مجهزه ولی شیراز جایی نمیشناسم  که همچین بیمارستانی داشته باشه مختص پوست. ممنونم خوشگلم زنگ میزنم ببینم دستگاه خوبی دارن چون بیشتر برام مجهز بودن به دستگاهها مهمه تا اینکه دکتر خوبی باشه .

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلینیک های خصوصی زیادی هستن توی ستارخان و قدوسی وقصرالدشت که سرچ کنی میبینی ولی بیمارستان مخصوص نه ...

من هم اگزاما دارم دیگه نابود شدم چطوری میتونم نوبت بگیرم

من هم اگزاما دارم دیگه نابود شدم چطوری میتونم نوبت بگیرم

متاسفانه فقط حضوری نوبتا هم اکثرا ۲ ۳ ماهه هست

ولی خب میتونید مثلا ۶ و نیم  ۷صبح درمانگاه پوست باشید واسه همون روز بهتون نوبت میدن اگر مریض کنسلی داشته باشند