2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز با مامانم میریم حرم 

هر نری درخواست دوستی بده در جا به نی نی یار گزارش میدم 👈اگر جایی باهات بحث کردم و کامنتت و لایک کردم به این معنی نیس ک عاشق چشم و ابروت شدم یا که حرف منطقی و خوبی زدی .یعنی انقد برام بی ارزشی که حوصله ی تایپ کردن ندارم که جوابتو بدم این لایک صرفا به این معناس که چقد بدبختی و حرف زدن بلد نیستی

میشه دعا کنی دختر کوچولوم رستا زوری  خوب بشه قسمت میدم

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

میشه دعا کنی دختر کوچولوم رستا زوری  خوب بشه قسمت میدم

انشاءالله ک حالشون بهتر بشن به حق امام زمان عج 

هر نری درخواست دوستی بده در جا به نی نی یار گزارش میدم 👈اگر جایی باهات بحث کردم و کامنتت و لایک کردم به این معنی نیس ک عاشق چشم و ابروت شدم یا که حرف منطقی و خوبی زدی .یعنی انقد برام بی ارزشی که حوصله ی تایپ کردن ندارم که جوابتو بدم این لایک صرفا به این معناس که چقد بدبختی و حرف زدن بلد نیستی

جون عزیزت برام دعا کن ذهنم اشفتس نمیتونم کنترلش کنم نمیزاره هیچ کاریو پیش ببرم خسته شدم دیگه از وجود دلم میخاد بلند شم نمیتونم مشاوری بهم گفت مغزت نمیزاره دچار به تعویق انداختن کارام شدم خستم دیگه نمیتونم برا اهدافم تلاش کنم😭😭

جون عزیزت برام دعا کن ذهنم اشفتس نمیتونم کنترلش کنم نمیزاره هیچ کاریو پیش ببرم خسته شدم دیگه از وجود ...

عزیزه دلی 

غصه نخور انشاءالله روزگار بر وفق مرادت پیش بره

جون عزیزت برام دعا کن ذهنم اشفتس نمیتونم کنترلش کنم نمیزاره هیچ کاریو پیش ببرم خسته شدم دیگه از وجود ...

بگو اخه امام رضا من چند بار صدات زدم جون جوادت کمکم کن 😭