2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم

471 بازدید | 16 پست

مامانم از اسفند دندون درد داره همش دکتر نرفت الان به طرف صورتش به حدی باد کرده که چشمش وا نمیشه من دارم سکته میکنم بهش میگم پاشو بریم دکتر میگه دارم چرک خشک کن میخورم فردا بریم تورخدا یکی یچیزی بگه این خطرناک نی؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خود این ورمه و شکل الانش خطرناک نیست آبسه هست و ورم کرده

ولی حتما باید بره دکتر اول آنتی بیوتیک بگیره عفونتش درمان بشه بعدم دندون رو درست کنه وگرنه ممکنه بزنه به قلبش خدانکرده

ببین گلم یه کانالا هست تو روبیکا سرچ کن تو جست جو هاش.  تبلیغات ازاد و دورباره  و دوباره عضو شو داخلشون  و بفرست اونو این کانالا خیلی بازدید دارن ـو اینا خیلی کمکت میکنن اخه با یکی دو نفر اینجا که بالا نمیره

بله خیلیم خطرناکه. بگو عفونت میزنه به مغزت مننژیت میگیری. اورژانسی ببر دندونپزشک

نمیدونم چیکار کنم هرکاری میکنم نمیاد میگه فردا بریم منم دارم سکته میکنم

دندونپزشک شبانه روزی توی شهرتون دارید؟ 

اره داریم مامانم هیچوقت به خودش اهمیت نمیده میگه نمیام منم صبح زود پاشدم درس بخونم کنکور دارم دیدم انقدد حالش یده کلا دیوونه شدم به بابام زنگ زدم اونم التماسش کرد گفت برو دکتر میگه نمیام

درمان ابسه دندان در خانه را از گوگل جستجو کنید،

شاید کمک کرد تا فردا

مثلا قرقره آب نمک یا جوش شیرین وکمپرس یخ 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

درمان ابسه دندان در خانه را از گوگل جستجو کنید، شاید کمک کرد تا فردا مثلا قرقره آب نمک یا جو ...

رفتم تو سایت زوپ سوالمو ثبت کردم منتظر پاسخم مامانم که نیومد بریم دکتر گفتم حداقل ابنطوری با یه دکتر صحبت کنم تازه اینم مامانم نمیدونه وگرنه باهام دعوا میکنه

رفتم تو سایت زوپ سوالمو ثبت کردم منتظر پاسخم مامانم که نیومد بریم دکتر گفتم حداقل ابنطوری با یه دکتر ...

خوب کاری کردید.  

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین