2777
2789
عنوان

دلتنگی 😭😭😭

244 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من دو هفته ایی هست که نامزدی م بهم خورده قبلش با اون آقا دوست بودم الان دیکه میگه مادرم مخالفه و میگه دیگه نباید رابطه رو ادامه بدیم 

دارم میمیرم از دلتنگی ، سوره ضحی با آیه ۳۵ سوره نور رو خوندم دعای نادعلی رو خوندم دعای مقاتل رو خوندم ولی هنوز اثری ندیدم ، دارم از دوریش دیوونه میشم 

دو تا امانتی دستش دارم که قرار شد پس بده اما هنوز نگفته کی بیام ، بنظر تون ممکنه دعا ها اثر کنه و برگرده ؟؟ 

اگه بر نگشت خودم بهش پیام بدم یا مثلا یک قرار با مامانش بذارم باهاش صحبت کنم ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علت بهم خوردن نامزدی چی بو  

دفعه اول سر انگشتر نشون بهم خورد ، دفعه دوم مامانم برداشت بهش پیام داد که مزاحم دختر من نشو و اونم به دلش گرفت و به پدر مادرش رسوند و اونا هم به نیششون گرفتن

با مامانش قرار بزاری فایده نداره خودش باید به این نتیجه برسه که میخوادت نه مامانش

خودش گفت با مامانم صحبت کردم اما دیگه راضی نشد یک سری دلائل آورد کع دیگه منم دیدم به صلاح نیست و باید دیگه همه چیو تموم کنیم ، اخه جالبه تا دو روز پیشش میخواستن دوباره بیان ، یهو نظر شون عوض شد 

دوست بودی دیگه نامزد چی ؟؟؟دیگه خودش زنگ نزد چه رنگی داری بزنی چرا به مادرش تو زنگ بزنی آخه دختر خوب ...

دوست بودم بعد اومدن خواستگاری تا مرحله قبل کاغذ نویسی پیش رفتیم 

حتی اگه به خواسته ی تو برگرده، هر دم و دقیقه تو زندگی میگه من نمیخواستم خودت التماس کردی بگیرمت

باید کاری کنی غیر مستقیم که خودش بیاد سراغت

مثلا بدونی جمعه ها کجا میره، بری همون حوالی انگار اتفاقی دیدیش

اون درخواست دهنده باشه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷