همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
بابا تو ک دختر به این خوشگلی هستی توی همین عکسی ک فرسادی از بقیه دخترا ت عکس زیباتر بودی
چند روز پیش رفته بودم جلسه مدرسه پسرم ۴۰ تا از مامانا اومده بودن خیلیاشونم عملی بودن ولی شوهر من نمیزاره من یه اسلیو کنم...بعد جلسه معلم پسرم از بچه ها پرسیده مامانه کی خوشگل بود همه گفتن مامانه پرهام ! ولی شوهرم همش چاقاله زشت صدام میکنه!