2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 26 پست
و میشه نظرتون رو دراین باره بگید که چرا دعا و نماز شب بعضی ها قبول میشه و در زندگی شون حاجاتشون رو م ...

بمن ثابت شده دعاها بی تاثیر نیست یعنی قطعا پاسخ داده میشه .اما مطمئنا برخی از حاجاته ما به صلاح نیست آنی روا شه.میماند در وقتش که خدامیداند روا میشود یا همان یابهترش در موقع مرگ و سختی برزخ و عقبی داده میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودشونو دیدم نه خواب.درعالم مکاشفه. ولی با صورت کاملا نورانی ولی اینقدر میلرزیدم از ابهت و ترس که ...

من پر از سوالم.

زیبا بودن؟

چی پوشیده بودن؟

لبخند میزد یا ناراحت بودن؟

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
ایول بابا🤔 منم میخونم نماز شب رو ولی تا حالا آثار خاصی ازش ندیدم😕

ببینین همینکه شمانمازشب خونین یعنی نظر خدا روشما بوده و بنده خاصین قدربدونین و آثار هم میبینین با اخلاص و توجه بخونین و دردو دل کنین باخدا در سجده بعد نمازشب.اگربتونین اشک هم بریزین از گناهان و قلبتونو نزدیک تر به خدا کنین که عالیتر

من پر از سوالم. زیبا بودن؟ چی پوشیده بودن؟ لبخند میزد یا ناراحت بودن؟

صورت نور کامل از فاصله چارچوب اتاق تا سجاده دیدمشون گفتم که نتونستم حتی از نزدیک تر ببینمشون چون از ترس داشتم منفجر میشدم .عبای سبز رنگ بسیار زیبا و عمامه سبز رنگ که طور خاصی بسته بودند مثل آخوندها نبود برخی سیدهای قدیمی اونجوری میبندن و ادامه عمامه را برروی گردن مبارکشون انداخته بودند

صورت نور کامل از فاصله چارچوب اتاق تا سجاده دیدمشون گفتم که نتونستم حتی از نزدیک تر ببینمشون چون از ...

وااای یه لحظه منم تمام بدنم لرزید از تعریفت.

وقتی پرسیدم زیبا بود؟یهو تمام بدنم لرزید و حس یه یه ترس و ابهت زیاد کردم.

خوش ب سعادت.توروخدا خیلی برام دعا کن واقعا محتاج دعاتون.

وااای یه لحظه منم تمام بدنم لرزید از تعریفت. وقتی پرسیدم زیبا بود؟یهو تمام بدنم لرزید و حس یه یه تر ...

اینم بگم این دلیل بر خوب بودن من نیست...در کربلا شمر هم امام حسین علیه السلامو دید...خوب بودن موندن کنار ایشونه نه دیدن

اینم بگم این دلیل بر خوب بودن من نیست...در کربلا شمر هم امام حسین علیه السلامو دید...خوب بودن موندن ...

ب درسته

انشاالله روز ب روز ایمانتون قوی وقوی تر بشه.

همیشه زیر سایه امام زمان باشید ودر راه امام زمان قدم بردارید و یار باوفاشون باشید.

بمن ثابت شده دعاها بی تاثیر نیست یعنی قطعا پاسخ داده میشه .اما مطمئنا برخی از حاجاته ما به صلاح نیست ...

مبشه بپرسم چطور به این مرحله رسیدید که مکاشفه میکنید ؟ 

حاصل سالها عبادته؟

مبشه بپرسم چطور به این مرحله رسیدید که مکاشفه میکنید ؟  حاصل سالها عبادته؟

بذار کاملشو بگم

من سخنرانیهای آیت الله حق شناسو میرفتم

ایشون ی بار فرمود کسی چهل شب نمازشب بخونه پشت سرهم شب چهلم خود امام زمانو میبینه

نه توخواب

توبیداری

من شب اول نمازشبو خوندم

بعد نماز وتر

رفتم توسجده۴۰ بار ذکر الحمدلله رب العالمین

میگفتم خدایا میشه ره صدساله رو ی شبه طی کرداینقد گریه کردم پته های خودمو برا خدا ریختم رو آنطوری که واقعا حس میکردم خدااز رگ گردن بم نزدیک تره گفتم خداایا میخام بعد بلندشدن از سجده خود امام زمانو ببینم نه خوابشو.بلند شدم از سجده

هیچی ندیدم

دلم شکست گفتم خدایا دمت گرم

میگن حدیث قدسی داریم انا فی قلوب منکسره

من در قلبهای شکسته شده هستم

همون لحظه از چهار چوب در اتاق یک آقایی عبا و عمامه سبزعمامه رو طور خاصی بسته بودن

مثل آخوندا نه بلند بود جلو عمامشون و یک طرفش روی گردن مبارکشون بود

صورت نور کامل درهمان حین بدنم شروع کرد به لرزه صدای برخورد دندونهامو میشنیدم از ترس و ابهت ایشون بندبند وجودم داشت جدامیشد 

ی ندایی بهم میگفت بازم میخای امام زمانو ببینی و همین جمله رو تکرار میکرد

فقط میگفتم نه غلط کردمو هی میگفتم نه غلط کردم

تا از این حال خارج شدم داشتم میمردم ترسی مثل شب اول قبرشایدم بدتر

این که میگن ۴۰شب نمازشب پشت هم یعنی ۴۰شب خودسازی خلوص برا آماده شدن ظرف روحی

تا شاید بتونی با آن همه کاره جهان لحظه ای بنشینی