2777
2789
عنوان

حس ششم کی خوبه؟❤️😍

154 بازدید | 17 پست

کیا بلدن

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بخواد یه اتفاق بد یا خوب بیفته سریع میفهمم(قبلا خانوادم باورشون نمیشد تااینکه اینقدر گفتم امروز اتفاق بد یاخوبی میفته که باورشون شد)

اگه کسی پشت سرم حرف بزنه سریع میفهمم یا حتی میدونم کی پشت سرم درچه مورد حرف زده

(مثلا گفتم فلانی حس میکنم پشت سرم امروز حرف زده دقیقا بهم گفتن اره امروز فلانی فلان چیزو راجبت گفته)

یا مثلا میگم بعضی وقتا میگم خدایا راه حل مشکلی که دارمونشونم بده دقیقاخواب میبینم که بافلان کارمشکلم حل میشه

براخودم خیلی جالبه حالا نمدحس ششم حساب میشه یانه😐

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
برای بقیه رو هم میتونی بگی  یا فقط برای خودتو میدونی ؟

فقط واسه خودم

ولی مثلا براخانوادم حس میکنم

قراره یه اتفاق بدی براشون بیفته

ودقیقا همون روز یه اتفاق بد براشون میفته

من بچگیم تو سن کم زیادتلاش کردم چشم سومم باز شه 

حالانمیدونم ب همون قضیه چشم سوم ربطی داره یانه

یا بخاطراین حس ششمم

یا اصلا هیچکدومو فقط هدیه خداست که من اینجوریم😐

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
@آبیته   سلام عزیزم میشه لطفا بفرمایید من معلم میشم یا خیر؟حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به ...

معلم که صد در صد میشی یا امسال یا سال دیگه 

البته بیشتر به نظرم سال بعد

ج آدم مثبتیه قصدشم ازدواجه 

راستش راجع به ادامه سوالت هیچ حسی ندارم انگار  تو همون ج قفل شدم

سوژه مورد نظر همون ج😅😅

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙

نامردی نکنید  انصافا یه جا یه علامتی بزنین اگه حرفامون درست یا غلط(جفتش) از آب در اومد بگید 

بفهمیم چند چندیم

اکثرا فقط میدونن حسشون راجع به خانواده و اطرافیانشون درسته چون بقیه بعد که اتفاق افتاد  نمیگن حس اون نفر درست بوده یا نه 

این باعث میشه آدم به خودش  شک کنه که  واقعا چیزی حس میکنم یا صرفا بخاطر آشناییت یا تجربه م از زندگی

دارم نظر میدم😎  

با تچکر

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙