لاوین۱ مدیر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 29 پست بعد از یک هفته تاخیز و کلی درد پریودی وسینه درد امشب تست گزاشتم مثبت بود ب نظر خودم شما هم ببنید مثبته ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻 1403/02/21 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 دیگه مثبت تر از این! واسه من از این کمرنگ تر بود برام شد ۳۶۰۰۰ شنبه باید برم ازمایش تا مطمعن بشم ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 البته بهتره با ادرار غلیظ اول صبح بزنید با ادرار آخر شب شد این ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 توروخدا دعام کن برا من مثبت نباشه😭😭😭😭 هرچی ب صلاحه همون بشه انشالله❤ ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13569 با ادرار آخر شب شد این مثبته 😍😂 نیازی به اول صبح نیست دیگه. ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 مبارکه چشمتون روشن،واسه اقدامیا دعا کن عزیزم مممنونم عزیزم چشم حتما😍❤❤❤ ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 مثبته 😍😂 نیازی به اول صبح نیست دیگه. یعنی فردا تکرار نکنم؟؟؟ ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
ساغر73 عضویت: 1394/01/29 تعداد پست: 3159 شنبه باید برم ازمایش تا مطمعن بشم مطمئن باشایشالله که به سلامتی بغلش بگیری
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 مطمئن باش ایشالله که به سلامتی بغلش بگیری مرسی عزیزم انشالله😍😍😍😍 ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
گورچین عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 538 ❤ممنونم عزیزم چشم انشالله بزودی نی نی میاد توی دلت 😘😘😘 من نه ابجیم
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13569 یعنی فردا تکرار نکنم؟؟؟ نه فقط برو آزمایش بتا.🥰😍 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 نه فقط برو آزمایش بتا.🥰😍 انشالله شنبه حتما میرم میام همینجا خبرشو بهتون میدم ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
آکتیویا2 عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 856 مبارکه عزیزم میشه لطفاً واسه ما اقدامی ها هم دعا کنی باردار بشیم دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 مبارکه عزیزم میشه لطفاً واسه ما اقدامی ها هم دعا کنی باردار بشیم چشم عزیزم حتما خدا انشالله به هرکی که دلش بچه میخاد یه بچه سالم و خوشگل بده😍😍😍❤ ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻