2777
2789
عنوان

اقدام و لکه بینی😭

170 بازدید | 21 پست

بچه ها من نهم اقدام داشتم ، الان یه لکه قهوه ای روشن دیدم 🧐ماه پیش ۲۵ پری شدم چون قبلاهم اکثرا ۵ روز عقب جلو داشتم ممکنه ۵ روز جلوتر شده باشه و الانم بیستمه دیگه، واینکه قبلا هم همیشه چندروز قبل از پریود یکی دوبار لک میدیدم بعد پریود میشدم....آیا این لک لانه گزینیه؟ یا لک پریودی؟😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوش ب حالت ما که سالمیم از نظر دکتر نمیگره

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
خدا کنه بگیره من خودمو نبازم 

نگران نباش 

چرا خودتو ببازی با یکی دوبار اقدام نشدن که نباید ناامید بشی 

واسه من بعد از ده بار اقدام گرفت 

و قبلش هم لکه قهوه ای دیدم 

ایشالا واسه شما هم مثبته

نگران نباش  چرا خودتو ببازی با یکی دوبار اقدام نشدن که نباید ناامید بشی  واسه من بعد از ...

من قبلا تجربه سقط داشتم اون موقع ازم امضااینا گرفتن با رضایت خودم رفتم کورتاژ😭😭خیلی استرس دارم خیلی نگرانم😭😭دارم میمیرم ...

تو بنارو ب لانه گزینی بذار کارسنگین نکنواسترس نداشته باش انشاءالله بارداری 

از استرس که دارم میمیرم

من دفعه قبل باردار شدم خاطره بدی شد الان دست و پام میلرزه

من قبلا تجربه سقط داشتم اون موقع ازم امضااینا گرفتن با رضایت خودم رفتم کورتاژ😭😭خیلی استرس دارم خیل ...

ن نترس از همه رضایت میگیرن ....دلیل نمیشه ....توکلت ب خدا باشه منم عید پارسال یه دونه نه هفته سقط کردم شیش ماه بعدشم اقدام کردم 

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
از استرس که دارم میمیرم من دفعه قبل باردار شدم خاطره بدی شد الان دست و پام میلرزه

ب بدیافک نکن تا تکرارنشه ....امیدداشته باش و این سری اگه بارداربودی قششنگگ رعایت کن تا اتفاقی نیوفته 

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
ن نترس از همه رضایت میگیرن ....دلیل نمیشه ....توکلت ب خدا باشه منم عید پارسال یه دونه نه هفته سقط کر ...

جدی 

تو بیمارستان گریه میکردم امضا نمیکردم میگفتم از عوارضش میترسم😭مجبورم کردن امضا کنم رفتم اتاق عمل 

جدی  تو بیمارستان گریه میکردم امضا نمیکردم میگفتم از عوارضش میترسم😭مجبورم کردن امضا کنم رفتم ...

ن بابا از همه میگیرن عوارضم از هزارنفریه نفرمیگیره نترس 😁😁

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️