2777
2789
عنوان

حامله ام دعوام شد با شوهرم

511 بازدید | 10 پست

حالم بده از بس گریه کردم مرد انقد دل سنگ ندیدم 

دعوامون شد اومدم اتاق کلی گریه کردم درم بستم تو این اتاقم نه بالشت دارم نه پتو میخوام بخوابم نمیدونم چیکارکنم 

دختر خوب تو الان بارداری به اون بچه بی گناه تاثیرمیگذاره برو خودت راحت روی تخت بخواب اون رو بفرست بی ...

من حالم خیلی بده امشب جای این که آرومم کنه بیشتر دعوا میکنه نمیتونم برم آشتی کنم همش من رفتم همش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حالم خیلی بده امشب جای این که آرومم کنه بیشتر دعوا میکنه نمیتونم برم آشتی کنم همش من رفتم همش&nbs ...

ولش کن پس اگر میتونی بری بیرون و اون بیرون اتاق نیست برو برای خودت اب قند درست بکن و بالشت و پتو بردار بگیر راحت بخواب ، عوض اینکه نازت رو بکشه دعوا میکنه نوبره

ولش کن پس اگر میتونی بری بیرون و اون بیرون اتاق نیست برو برای خودت اب قند درست بکن و بالشت و پتو برد ...

راحت گرفت خوابید اصلا نگفت زنم حامله اس تو اون اتاق هیچی نیست غرورش واسش مهم تره لعنت به هرچی مرده 

عزیزم پاشو برو بگو شما برین یه جای دیگه بخوابین من و بچم میخوایم رو تخت بخوابیم..برو زود باش یه وقت ...

اصلا نمیرم من هورمون هام تو بارداری ریخته بهم ودریغ از یه ذره درک تو دعوا حالم خوب نبود امروز جای اینکه بیاد دست منو بگیره ببره بیرون یه دوری بزنه حالمو بهتر کنه اومده نشسته جلوی من میگه تو به من محبت نمیکنی ما مشکل داریم حرفایی میزنه که کلی استرس به من وارد میشه منو بیشتر میریزه بهم من واقعا عصبی بودم حالم خیلی بد بود جای اینکه آرومم کنه میگه من بلد نیستم آرومت کنم واقعا یه زن باردار خیلی نیاز به درک شدن داره مخصوصا تو دعوا ولی متاسفانه مردا خیلی خودخواهن 

اصلا نمیرم من هورمون هام تو بارداری ریخته بهم ودریغ از یه ذره درک تو دعوا حالم خوب نبود امروز جای ای ...

فدای سرت گلم..مردا اکثرا همینن متاسفانه ..نمیدونن و یاد نگرفتن..احتمالا باباشم همینه...من سر بچه اولم ماهای آخر بارداریم شوهرم خیلی بیشعور شده بود و اصلا انگار ن انگار من باردارم و هیچ کمکم نمیکرد درکم نمیکرد و برام اخم و تخم هم میکرد..انگار اون باردار بود و هورموناش ب هم ریخته بود..اما در کل مرد خوبیه نمیدونم اونموقع چش بود انگار جنی شده بود و خودش نبود

فدای سرت گلم..مردا اکثرا همینن متاسفانه ..نمیدونن و یاد نگرفتن..احتمالا باباشم همینه...من سر بچه اول ...

وقتی دعوا میکنیم و عین خیالش نیست و براش بی تفاوت میشم خیلی دلم میشکنه وقتی اشتیم قربون صدقه چه فایده مرد خوب خودشو تو دعوا و قهر نشون میده که زنش تو اتاقیه که نه پتو هست نه بالشت چطوری خوابیده نشون میده بچه اشم واسش مهم نیست 😏😏

وقتی دعوا میکنیم و عین خیالش نیست و براش بی تفاوت میشم خیلی دلم میشکنه وقتی اشتیم قربون صدقه چه فاید ...

میدونی زمان بارداری خیلی مردا استرس دارن برا بچه و برا زناشویی هم میلشونو سرکوب میکنن و خیلی بهشون فشار روحی و جسمی میاد  زیاد ب دل نگیر ...بخدا اکثرا همینن فقط شوهر شما اینطور نیست...

میدونی زمان بارداری خیلی مردا استرس دارن برا بچه و برا زناشویی هم میلشونو سرکوب میکنن و خیلی بهشون ف ...

به درک یه بار انقد دعوامون شد روز سیزده بدر منو برد گذاشت خونه مامانم یعنی انقد عوضیه خیلی هم خودخواهه فقط خودش مهمه تا ده سال دیگه هم آشتی نکنم اونم آشتی نمیکنه اینه زندگی ما الان یعنی شما میگی من برم سمتش؟