2777
2789
عنوان

ماما یا دکتر زنان . خارش شدید

107 بازدید | 8 پست

سلام خانوما کسی اینجا اطلاعات زنان خوبی داره؟ خارش شدید گرفتم از بعد از ظهر. فکر کنم عفونت قارچی باشه.بون ترشح یا بوی بد.  کلوتریمازول بزنم یا صبر کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوراً کلوتریمازل رو بزن

هر ۱۲ ساعت ۱ عدد (همون دونه اول رو ک میخوری سر ۲۰ دقیقه خوبت میکنه)

قرص:

سیپروفلوکساسین (به انگلیسی: Ciprofloxacin ) یک آنتی‌بیوتیک فلوروکینولونی است که برای درمان تعدادی از عفونت‌های باکتریایی استفاده می‌شود. عفونت‌های دستگاه ادراری و غیره است.

منم مشکل شمارو داشتم ۵ روز این قرص رو خوردن معجزه شد اصلا

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

فوراً کلوتریمازل رو بزن هر ۱۲ ساعت ۱ عدد (همون دونه اول رو ک میخوری سر ۲۰ دقیقه خوبت میکنه) قرص ...

کلوتریمازول ضد قارچه. سیپرو ضد باکتری. با هم ؟؟؟

رفتم داروخانه گفت صبر کن بفهمی باکتریه یا قارچ. ولی مگه میشه تحمل کرد ؟ یه پماد گیاهی ضد خارش داد. خیلی اثر نداشت

کلوتریمازول ضد قارچه. سیپرو ضد باکتری. با هم ؟؟؟ رفتم داروخانه گفت صبر کن بفهمی باکتریه یا قارچ. ول ...

قرص رو بخور اگ داریش 

پماد رو نزنی ام نزنی 

قرص رو بخوری حله

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚