2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین:)

85 بازدید | 24 پست

من دوتا گربه تو حیاط نگه داشتم از بچگیشون تا الان یکم پیش دیدم یکیشون داره پاشو میکشه و بالا نگهش میداره نمیزاره زمین و نزدیکی منطقه مون دامپزشک نیست و با حرف منم خانوادم نمیبرنش دامپزشک جدی نمیگیرن کلا این چیزا واقعا یه عزیز داپزشکی اینجا نیست که بهم کمک کنه که چیکار کنم واقعا خوب نیستم نگرانم

عزیزم باید ببری دکتر جراح ویزیت اش کنه با راه دور نمیشه  مامان سه تا گربه م

میدونم ولی خب اهمیت نمیدن به این چیزا 

یکم پیش نشسته بودم پیشش فق گریه میکردم

با باندی چیزی پاشو ببندم کمکش میکنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم ولی خب اهمیت نمیدن به این چیزا  یکم پیش نشسته بودم پیشش فق گریه میکردم با باندی چیزی پ ...

نه عزیزم کمک نمیکنه باید آزاد بذاری اگر دیدی اصلا نمیذاره زمین بعد چهار روز حتما باید ببری دکتر من فک کردم گربه ام پاش شکسته تا دو روز غذا نخورد بردم دکتر با لمس گفت نشکسته 

الهی اتشالا چیزی نیس  اگر نمیخای بیاری شون خونه زیاد دستی شون نکن آدم های ببرون اذیت ش میکنن&n ...

نه فقط پیش من راحته خونه مهمون بیاد کسی بیاد سمتش در میره

نمیدونم چرا اینجوری شد خیلی وابستش شدم

مامانم نمیزاره بیارمشون خونه هی

خود به خود درست شد ولی دو تا دکتر بردم مال من از طبقه دوم خودش انداخت پایین از پنجره سکته کردم قشنگ ...

بدون اینکه قرصی  بدع چیزی ببنده بعد ی مدت خوب شد؟