2821
2789
عنوان

پسرا بیاین

288 بازدید | 13 پست

بهش گفتم دوسش دارم بهم گفت ازت سرد شدم  و بعد چند مدت دوباره اومد گفت میخامت بعد دوباره ک باهاش اوکی شدم گفت سرد شدم دوباره رفت دوباره  برگشت بعد دو ماه بهم گفت تورو خدا پشیمونم بیا باهم باشیم منم چون دوسش داشتم بخشیدم من حس میکنم داره بهم خیانت می‌کنه و میخاد هم منو داشته باشه هم به عشق حالش برسه .... خسته شدم داره عذابم میده تا خودکشی هم رفتم ... 

نمیتونم دیگه فکرکنم ....این آدم مشکلش چیه ..))):

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکل نداره تو مشکل داری ک اجازه میدی ازت سو استفاده میکنه هر وقت دوس داشت میاد و میره چ اینقدر وابسته میشین اخه 

𝗔𝗻𝗱 𝗺𝗮𝘆𝗯𝗲 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗽𝗮𝘁𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗶𝘀 𝗲𝗻𝗼𝘂𝗴𝗵

فقط باید از اینجور پسرا دوری کنی 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

داداش گلم به عنوان یه دختر دارم دارم میگم 

دخترا خیلی موذی ان اون اگه دوستت داشت اونجوری نمی‌کرد 

رفته دوراش رو زده دوباره برگشته پیش تو

یه دختر اگه واقعا یه پسر رو دوست داشته باشه سریع وابسته میشه طوری که هیچ وقت اون تموم کننده رابطه نخواهد بود

و اینکه برای کسی که ارزشش رو نداره خودت رو اذیت نکن

داداش گلم به عنوان یه دختر دارم دارم میگم  دخترا خیلی موذی ان اون اگه دوستت داشت اونجوری نمی‌ک ...

یه بار دیگه تاپیکو بخون اشتباه شده

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
2790
2823
2791
2779
2792