2777
2789

خیلی خجالت میکشم و ناراحت میشم وقتی همچین حرفی بهم میزنن

اینم بگم که کلا درونگرام و خجالتی بودنم هم ارثیه 

اعتماد بنفسم خیلی کمه ولی از نظر ظاهری مشکلی ندارم

تروخدا نیاید بگید باید خودتو تغیر بدی و این حرفا چون میدونم بی فایده ست 

فقط درد دل میخوام بکنم همین

اونایی که مشکل منو دارن بیاید حرف بزنیم

امروز تو مطب دکتر وقتی بهم گفت ریزش موهات ارثیه میخواستم گریه کنم💔هیچی نمیتونستم بگم

سرهیچی 

نمیتونم حرف بزنم گریم میگیره

ریدم

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این مشکلو داشتم الانم باز مشکله هست ولی کم 

نمیتونم مثل آدمای برونگرا زود باهمه بجوشمو با هرکس سر صحبت باز کنم

کلا به خودم اجازه نمیدم از کسی درباره زندگیشو مسایلش بپرسم نمیخوام کسیی رو ناراحت کنم واسه همینم بیشتر توی جمع ساکتم

امااااا اینکه کسی باهات حرف بزنه و تو خجالتی باشی خیلی بده

چندتا نکته بهت میگم تمرین کن حل میشه برات

اول

فیلم زیاد ببین خودتو جای بازیگرا بزار و توی موقعیتهایی که داری خودتو تصور کن و فکر کن کل زندگیت بازیه و تو باید بازیگری کنی مثل بازیگرا با صدای بلند و ارامش حرف بزن فکر کن تمام وقت از احوال پرسی تا پایان هر مهمونی یه فیلمه و تو داری دیالوگ میگی

دوم اگه تپق میزنی یا حرف کم میاری بازم باید خودتو تو موقعیت تصور کنی دیگران چیا میگن؟جملات احوال پرسی کلمات کلیدی در هر شرایط رو از بر کن

سوم همهههههههه بدون استثنا در مهمونی استرس خوب پیشرفتن رفنارشون رو دارن و سعی میکنن مدیریت کنن

یادمه یه بار بعد یه مدت چنتا تز فامیلامون اومدن خونه ما و من خیلی خوشگل و رسا احوال پرسی کردم و در مهمومی شاید زیاد حرف نزدم اما با اعتماد بنفس نشته بودم توجه میکردم و پاسخ کوتاه میدادم یادمه یکیشون بهم گفت بزرگ شدیا چه بلبل زبون شدی

اونم فقط برای یه شروع خوب تو ذهنشون از ابتدا منو خوش سر زبون تصور کردن

پس بدون تو داری نقش بازی میکنی باخودت تمرین کن دیالوگات رو خوب بیان کن و به کسی اجازه نده تضعیفت کنه

منم این مشکلو داشتم الانم باز مشکله هست ولی کم  نمیتونم مثل آدمای برونگرا زود باهمه بجوشمو با ...

مرسی عزیزم راهنمایی کردی

اتفاقا همیشه سعی میکنم دیالوگ فیلم بازی کنم بگم ولی یهو طرف ی جوری میزنه تو برجکم بلانسبت لال میشم انگار خیلی توی روحیه م تاثیر میزاره

فقط نیاز دارم با یکی درددل کنم خیلی حالم بده 

مرسی عزیزم راهنمایی کردی اتفاقا همیشه سعی میکنم دیالوگ فیلم بازی کنم بگم ولی یهو طرف ی جوری میزنه ت ...

به این فکر کن که اگه کسی بخواد حال تورو بگیره به چند دلیل باهات لجه یا ازش بهتری یایا ازش بهتری یا ازش بهتری

خودتو دست کم نگیر نزار کسی روحیه ت رو خراب کنه

2790
2778
2791
2779
2792