2777
2789
عنوان

✔ اسید فولیک

| مشاهده متن کامل بحث + 28565 بازدید | 27 پست
اسید فولیک ایرانیش بهتره! هرشب باید بخورم؟ من که قصد اقدامم ندارم اگه بخورم چجوریاس؟  عذرمیخوا ...

اشکال نداره عزیزم.مشکلی نیست سوال خودمم هست.خود داروخانه این مارک رو بهم داد و گفت خیلی عالین بخور.

اگه قصد اقدام هم نداری باز یکروز درمیون بگیر بخور. البته اگه کم خونی. بهتره با دکتر مشورت کنی که چه مقدار باید بخوری.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
اسید فولیک ایرانیش بهتره! هرشب باید بخورم؟ من که قصد اقدامم ندارم اگه بخورم چجوریاس؟  عذرمیخوا ...

من از دکتر خودم پرسیدم و سرچ هم کردم. ایرانی بهتره. یودوفولیک بخورید

هر وقت خدا بخواد مامان میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه فعلا قصد اقدام نداری فرفولیک بخور. آهن + اسید فولیک ایرانی شرکت الحاوی بگیر

هر وقت خدا بخواد مامان میشم
اشکال نداره عزیزم.مشکلی نیست سوال خودمم هست.خود داروخانه این مارک رو بهم داد و گفت خیلی عالین بخور. ...

اره شدیدا کم خونم عزیزم

والبته چندوخت پیش تنبلی تخمدانم داشتم. نمیدونم خوب شده یانه. اخه چندوختیه پریودام نسبتا مرتبه. امابازاینسری سه روزه دیرکرده. 😕

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
اگه فعلا قصد اقدام نداری فرفولیک بخور. آهن + اسید فولیک ایرانی شرکت الحاوی بگیر

ممنون گلم ازراهنماییت. 😘😘😘😘

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

چه تایپیک خوبی زدی ممنون 🌷🌷

دکتر برا منم نوشته باید بخرم.

حتما باید سه ماه قبل خورد؟ نمیشه یه ماه قبل بارداری خورد؟ 

راستی قیمتش چنده؟ 

برا داداشم دعا کنید لطفا یه صلوات براش بفرستید   
چه تایپیک خوبی زدی ممنون 🌷🌷 دکتر برا منم نوشته باید بخرم. حتما باید سه ماه قبل خورد؟ نمیشه یه ما ...

فدات عزیزم.

والا همه جا شنیدم میگن بهتره سه ماه قبل از بارداری باشه. اما اگه دکتر واست نوشته ازش بپرس ببین  .ولی به نظرم اشکالی نداشته باشه اگه بخوای یکی دوماه دیگه اقدام کنی. ولی مرتب بخور. من بعدشم یکم میوه یا یه دونه خرما میخورم.

تخم مرغ وگوشت و مرغو خرما و گردو رو هم مرتب بخور و خوب خودتو تقویت کن ان شاالله خیلی زود بچه سالم و صالح بهت بده و بارداری خوبی رو تجربه کنی عزیزم🌷

چه تایپیک خوبی زدی ممنون 🌷🌷 دکتر برا منم نوشته باید بخرم. حتما باید سه ماه قبل خورد؟ نمیشه یه ما ...

من جعبه اش (که عکساشوگزاشتم) 15تومن گرفتم. 100تا عدد قرص توشه.

با سلام

اسید فولیک یکی از انواع ویتامین های گروه B می باشد که برای رشد سلول ها و متابولیسم بدن لازم است. قرص اسید فولیک آپوویتال با داشتن ۸۰۰ میلی گرم اسید فولیک موجب پیشگیری و درمان کم خونی، سلامت پوست و مو، بهبود رشد و تکامل در زنان باردار باعث تأمین سلامت جنین و مادر و پیشگیری از اختلالات جنینی می گردد.

با سلام

قرص اسید فولیک گولد 1 از گروه ویتامین های B می باشد که به درمان کم خونی و عوارض آن جلوگیری می کند. مصرف این قرص در طول روز باعث کمک به جذب هر چه بهتر پروتئین در بدن می شود و عمل ساخت و نگه داری سلول ها را بر عهده دارد.