2777
2789

من به اجبار پدرم و یه پسره هم به خانواده خودش باهم ازدواج کردیم پسره چند بار اعتراف کرد دوسم داره داره تو تب عشق میسوزه خودمم دلم براش میسوزه خیلی بچست هنوز 

ما از هم جدا شدیم و طلاق گرفتیم 

بریم سر اصل مطلب 

۱۴ سالم بود وارد رابطه با یه پسری شدم خیلی عاشق و وابستش بودم و هستم اون یوتیوبر شد و رفت خارج و بهم خیانت کرد الآنم با عشقش رفته و خیلی همو دوست دارن 

من بعد اون دو بار رل زدم و سرگرمی بود یکیش دوباره خیانت کرد اون یکیم خودم ردش کردم

کلا بعد اون پسر من شکستم و به هیچکس اعتماد نکردم داغون شدم و عشقش هنوز تو قلبمه با اینکه بدترین رفتار رو باهام کرد و وحشتناک و اشکار بهم خیانت کرد

حتی با ازدواجم درست نشدم دلم نمی‌خواهد به همسر سابقم که این همه دوستم داره برگردم 

بخدا خوشگله خوشتیپه خیلی پولداره ولی نمیتونم دلم پیش اون آشغاله 😭😭

اونی که عاشقشم از نظر ظاهر و همه چی و حتی پول تهش ناخن همسرسابقمم نمیشه ولی دله دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی صد بار همینو به خودم میگم ولی واقعا نمیشه 

دوستم حیف تونیست که عمر وجونیتوبزاری یپای این پسری که معلومه انقدر کثیفه که قدرتو نمیدونه ،،برای همیشه پسره رو از دلت بیرون کن توی ذهنت خاکش کن وهسر سابقتو باعشق بپذیر بزاریه زندگی پر مهر ومحبت واقعی روتجربه کنی ویکی رو که انقدر دوستت داره که باوجود اینکه اجباری ازدواج کردین وبارها طردش کردی کادوخرید محلش ندادی وتحقیرش کردی ولی هنوز پیگیرته ودوستتداره رو واقعی دوست داشته باش ،،باعقلت تصمیم بگیر نه بادلی که تاحالا فقط بخاطرش اذیت شدی عزیزم