💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قطعا اگه علاقه باشه درس ها برات شیرین و لذت بخش میشن
رتبه قبولی از طریق رشته تجربی تا 20000 هزار هم داره دولتی
البته بستگی به سهمیت هم داره
منظورت از چه دانشگاهی چیه گل؟
دولتی خب قطعا بهتره
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
خیلی ممنونم از پاسخگویتون منظورم اینه چه دانشگاهی از نظر سطح دانشگاهی و استاد ها برای این رشته مناس ...
قربان شما
والا اطلاعی ندارم نمیدونم
باید از دانشجو هایی بپرسی که خودشون اینجا درس میخونن