2777
2789

اگر جدا شدید

نه

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید استاتر  سلام شبتون بخیر  درمورد  رشتتون سوال داشتم  درس هایش سخته ...

عزیزم شب شماهم بخیر باشه

قطعا اگه علاقه باشه درس ها برات شیرین و لذت بخش میشن

رتبه قبولی از طریق رشته تجربی تا 20000 هزار هم داره دولتی

البته بستگی به سهمیت هم داره

منظورت از چه دانشگاهی چیه گل؟ 

دولتی خب قطعا بهتره

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
عزیزم شب شماهم بخیر باشه قطعا اگه علاقه باشه درس ها برات شیرین و لذت بخش میشن رتبه قبولی از طریق ر ...

خیلی ممنونم از پاسخگویتون

منظورم اینه چه دانشگاهی از نظر سطح دانشگاهی و استاد ها برای این رشته مناسبه ؟

مثلاً دانشگاه فردوسی مشهد خوبه ؟

خیلی ممنونم از پاسخگویتون منظورم اینه چه دانشگاهی از نظر سطح دانشگاهی و استاد ها برای این رشته مناس ...

قربان شما

والا اطلاعی ندارم نمیدونم 

باید از دانشجو هایی بپرسی که خودشون اینجا درس میخونن