2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بعد اون تنها بچم دخترم عقد کردیم اونم پسره سگ اخلاق در اومد تو یه ماه طلاقشو گرفتیم 

دخترتون چندسالشه الان سرمایه ایی ندارین یعنی؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دخترتون چندسالشه الان سرمایه ایی ندارین یعنی؟

دخترم 28 

چرا همون خونه رو که نصف نیمه انداختن رفتن بدون سند فروختیم شهر خودمون یه آپارتمان 110 متری خریدیم ولی تهران مستاجرم اصلان کارام قفله خواهرم با ما دشمنی میکنه 

دخترم 28  چرا همون خونه رو که نصف نیمه انداختن رفتن بدون سند فروختیم شهر خودمون یه آپارتمان 11 ...

به خواهرت اصرارت و نگوو تابلو حرز امام جواد بگیر بزار خونت اسفند و کندر بسوزون

به خواهرت اصرارت و نگوو تابلو حرز امام جواد بگیر بزار خونت اسفند و کندر بسوزون

آلان اگه برگردم شهرستان حد اقل خونه دارم ولی دخترم دوس نداره برگرده شهرستان تو دلم آشوبه میخواد نمایندگی بیمه ایران بزنه انگار یکی کاری کرده برامون آروم قرار نداریم

آلان اگه برگردم شهرستان حد اقل خونه دارم ولی دخترم دوس نداره برگرده شهرستان تو دلم آشوبه میخواد نمای ...

دعا بخون نماز شب دعا کن خدا بهترین راه و براتون بزاره

دعا بخون نماز شب دعا کن خدا بهترین راه و براتون بزاره

خیلی میخونم اصلا دعام مستجاب نمیشه دخترم خیلی خواستگار میاد می‌ترسه همش رد میکنه از خواهرم شوهرش میترسم کاری کرده باشن از وضعیت ما خیلی خوشحالن