2777
2789
عنوان

عمل جراحی

82 بازدید | 5 پست

دوستان سلام امروز ب همراه مادرم یکم پیاده روی کردیم ولی هر کسی رو دیدم اونقدر خوشگل بود ک نگم همه هم اکثرا عمل جراحی انجام داده بودن و واقعا خوشگل بودم وقتی اومدپ خونه گرفته بودم و نمیدونم مث ی حسرت روزمو واسه شوهرم تعریف کردم و باعث جروبحث شد چون همسرم میگه ما موقعیت عمل جراحی رو نداریم و من ادم بی فکری هستم بنظر شما من بیفکرم ؟ درضمن هر وقت یخانم خوشگل ک عمل جراحی کردن میبینیم تعریف شونو میکنن ومن ب معنای واقعی ناراحت میشم ک چرا من نمیتونم عمل کنم و ایشون از این جور نفرات هم تعریف میکنن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صورتت ایرادی داره که میخوای جراحی کنی؟

ازنظر خودم اره مثلا میخوام یکم لبامو لیفت کنم یا چونمو ی ذره ژل بزنم یا مثلا موهامو رنگ کنم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

ازنظر خودم اره مثلا میخوام یکم لبامو لیفت کنم یا چونمو ی ذره ژل بزنم یا مثلا موهامو رنگ کنم

همشون باهم پنج تومنم نمیشن

یه مدت زیادخرید نکن پول جمع کن بعدش چیزایی که  دوست داری رو صورتت انجام بده

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
همشون باهم پنج تومنم نمیشن یه مدت زیادخرید نکن پول جمع کن بعدش چیزایی که  دوست داری رو صورتت ا ...

واقعا