2777
2789
عنوان

شما باشید میرید؟🤔

706 بازدید | 27 پست

شوهرم اربعین میخواد بره کربلا چون هرسال رفته ، من باردارم بنظرتون من بخام برم سختم میشه؟ خیلی دوست دارم برم اولین سالی هست اگه بخام برم ، دوسداشتم بعد ازدواج بریم ک‌ باردارشدم چیکار کنم شما بودید میرفتید با وجود بارداری؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان ۲

نه عزیزم اصلا نری برات خطر داره سه ماه اول سقط خیلی احتمالش هس دور از جونت.انشالا سال اینده با بچه برو

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

نه عزیزم اصلا نری برات خطر داره سه ماه اول سقط خیلی احتمالش هس دور از جونت.انشالا سال اینده با بچه ب ...

شهریور ماه فککنم اربعینه تااونوقت حدودا ۶ ماهه م ممکنه باز خطرباشع؟

شهریور ماه فککنم اربعینه تااونوقت حدودا ۶ ماهه م ممکنه باز خطرباشع؟

اره عزیزم خطر داره یوقت بچت زود رس میشه خدانکرده

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

پدرش اینا اونجا موکب دارن دوسداشتم برم امسال ظاهرا نمیشع ، هرچی خیره انشاالله🥲

خب عزیزم انشالله هرچی خیره برات اتفاق بیوفته

هرسال رفته اخه نذر داره ، اگرم خودش برع من مشکلی ندارم ولی دوسدارم منم برم اما چون باردارم ممکنه سخت ...

کاش میشد تنهاتون نزارن مطمعنا راحت نمیشه سفر در بارداری انشالله بچتونو سالم سرحال زودی بگیرین بغلتون

کاش میشد تنهاتون نزارن مطمعنا راحت نمیشه سفر در بارداری انشالله بچتونو سالم سرحال زودی بگیرین بغلتون

شوهرم خودش میگه نمیرم چون تنها میمونی دلم برات تنگ میشه ولی خودم گفتم چون هرسال رفتی و نذرتو ادا کردی امسالم برو ،،حالا فعلا معلوم نیس چی بشه...

ممنون عزیزم

بنظرم بستگی به شرایط داره.. اینکه مثلا اونجا جا و مکان دارید که راحت و خوب باشه براتون؟ اونجا تنها میمونید یا شوهرتون هم باهاتون و کنارتون هست؟ یا مثلا اگه میخواین دم روز اربعین برید حرم خیلی شلوغه و فشار میاد بهتون.. باید بذارید خلوت تر شه برای حرم رفتن..