2777
2789
عنوان

عشق🥺

530 بازدید | 36 پست

واقعا وجود داره؟

خیلی دوست داشتم وقت هایی ک دلم میگرفت یه آدم واقعی ی عشق واقعی کنارم باشه ک بتونم باهاش درد و دل کنم خدا هست اگ خدا نبود ک روزگارم سیاه بود ولی تو دنیا ب ی آدم احتیاج داری ک هر وقت دلت گرفت باهاش حرف بزنی

پدر و مادر تا ی حدی میتونی باهاشون راحت باشی

ی رفیق هم فقط در حدی ک نمیشه اونقدر ازش توقع داشت

کاش آدما یکی و داشتن ک میشد مرحم بشن براشون

چقدر دلم گرفته💔😔🥺

برا آرامش دلم هم صلوات بفرستید

...

درود،

عشق وجود داره ولی توی این دوره زمونه شانس رسیدن بهش 1 درصدم بزور هست....همون احساساتتو کنترل کنی و زندگیتو کنی بهتر همه چیزه

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون والا

از یک طرفم انسان بدون عشق نمیتونه زندگی کنه....واقعا شرایط خوبی اصلا نیست...

بیشتر مثل اینه که ماها به اکسیژن نیاز داریم....ولی برای یافتنش باید خودمونو به آب و آتیش بزنیم...

ای کاشکی زمانی برسه عشق و صلح و آرامش نه فقط به جامعه ما بلکه به کل دنیا برگرده...چون معتقدم کل دنیا توی این مسئله تغییر پیدا کرده

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...