2789
عنوان

منه بدون او

103 بازدید | 21 پست

تاپیک زدم و از بی لیاقتیام در برابر اکسم گفتم ک ترکید تاپیکم. الان فقدر بگید چیکار کنم فراموش شه

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

خب طبیعیه بهت اعتماد نداره و بهت دیگه جدی فکر نمیکنه اگه باهات حرف هم میزد از سر عادت و سرگرمی بوده واسه همین وقتی گفتی عاشقشی ترجیح داده بره چون شاید فکر کرده تحت تاثیر حرفات قرار بگیره یا اینکه کلا خوشش نمیاد ازین حرفای احساسی بینتون رد و بدل بشه چون مثل قبل بهت علاقه ندارع کلا بهت بگم بهت هیچ اعتمادی نداره و به ازدواج با تو فکر نمیکنه تو هم این رابطه رو تمومش کن بچسب به زندگیت دیگه سعی کن بهش فکر نکنی خودتو مشغول چیزای دیگه کن این رابطه به هیچ دردی نمیخوره

🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب طبیعیه بهت اعتماد نداره و بهت دیگه جدی فکر نمیکنه اگه باهات حرف هم میزد از سر عادت و سرگرمی بوده ...

خودش گاهی اوقات میگفت که هنوزم دوسم داره اما کینه اش اجازه نمیده برگرده  . اما امشب فک کنم بخاطر استوریام بود که مثل یه اشغال بدرد نخور باهام رفتار کرد:))) 

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

خودش گاهی اوقات میگفت که هنوزم دوسم داره اما کینه اش اجازه نمیده برگرده  . اما امشب فک کنم بخاط ...

دوست داره ولی بهت اعتماد ندارم ولی کن قید این رابطه رو بزن بعد یه مدت کم کم سرد میشی خودتو مشغول کن بزن بیرون سرگرمی سالم برای خودت جور کن برو باشگاه تو اینترنت کلیپ های انگیزشی و آموزشی درمورد رابطه های موفق هست ببین یاد بگیر رابطه ای که هیچ اعتمادی توش نباشه به هیچ دردی نمیخوره حتی اگه اون اومد سراغت دیگه ادامه نده چون اون آدم همیشه بهت شک داره دست خودش نیست منم باشم همین طوریم کلا بیخیال شو این رابطه بدرد نمیخوره 

🤍
دوست داره ولی بهت اعتماد ندارم ولی کن قید این رابطه رو بزن بعد یه مدت کم کم سرد میشی خودتو مشغول کن ...

خودمم میخوام بیخیال شم اما نمیشه فکرش از سرم بیرون نمیره فقدر سرعت زیاد با ماشینه ک حالمو خوب میکنه اونم باز با یاد اون میرم رو سرعت بالا

اه داشتم میخوندم ترکید

رسیده بودم ب حرفای امشبش ک ترکید یلحظه خواستم گوشیمو بزنم تو دیوار بشکنمششش

رسیده بودم ب حرفای امشبش ک ترکید یلحظه خواستم گوشیمو بزنم تو دیوار بشکنمششش

الان بگو تا نترکیده

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
خودمم میخوام بیخیال شم اما نمیشه فکرش از سرم بیرون نمیره فقدر سرعت زیاد با ماشینه ک حالمو خوب میکنه ...

نکن بابا یوقت تصادف می‌کنی درست میشه سعی من دیگه تکرار نکنی اوایل جدایی واسه همه سخته سختی اشو قبول کن اکه یه وقتایی لازمه گریه کنی گریه کن جلو خودتو نگیر ولی سعی کن با توجه به توانت سرتو گرم کنی زودتر کنار بیای دردش زودتر خوب سه وگرنه فراموش نمیشه هیچوقت فقط میتونی دردشو از بین ببری فراموش نمیشه چون باید تجربه بشه برای مراحل بعدی زندگیت 

🤍
الان بگو تا نترکیده

چنتا تاپیک قبلیمو ببینید که گفتم میخوام قرص بخورم دقیقا همون روزی بود که طرف بهم گفت مزاحمشم و دیگه بهش پیام ندم  ، قرص رو خوردم هیچ مرگم نشد فقدر خوابم برد 10.12 ساعت بعد بیدار شدم  . از اون روز تصمیم گرفتم خودمو عاشق پیشه یه نفر دیگه نشون بدم و بیو های عاشقانه و استوری های عاشقانه میزاشتم. فکر میکردم با این کارم شاید برگرده ولی نشد ک نشد  . تا اینکه من امروز چالش ناشناس گذاشتم و یکی گقت عکس اکستو بزار منم نمیدونم از رو چه عقلی گذاشتم اما صورتشو خط زدم اونم پیام داد و شروع کرد ب مثل اشغال باهام برخورد کردن  ، فکر کنم حرصش از استوری های عاشقونم بود

نکن بابا یوقت تصادف می‌کنی درست میشه سعی من دیگه تکرار نکنی اوایل جدایی واسه همه سخته سختی اشو قبول ...

اوایللل؟؟؟ الان 10روز دیگه میشه یک سال  . تصادف کنم خیلیم عالی میشه اونجوری گناه هم نمیکنم بخاطر خودکشی ای ک قراره فردا پسفردا بکنم

چنتا تاپیک قبلیمو ببینید که گفتم میخوام قرص بخورم دقیقا همون روزی بود که طرف بهم گفت مزاحمشم و ...

تهشم گفت دیگا نبینم راجبم جایی حرف بزنی یا عکسمو بدی این و اون، زد زیاد 

اوایللل؟؟؟ الان 10روز دیگه میشه یک سال  . تصادف کنم خیلیم عالی میشه اونجوری گناه هم نمیکنم بخاط ...

این روشی که تو داری خودش یه نوع خودکشیه یکسال که کامل ازش دور نبودی ببین مدت کنار اومدن با جدایی تو هر کسی فرق می‌کنه پس خودتو با کسی مقایسه نکن برای یکی یکماه برای یکی یکسال هر چی رابطه طولانی تر باشه طبیعتا سختی اش هم بیشتره تو فقط تلاش کن برای اینکه جدایی رو قبول کنی اول و بعد بچسبی به زندگیت سرتو گرم چیزای مثبت کنی خب ببین تو وقتی با سرعت بری اولا این فقط تو نیستی که جونت تو خطره جون یکی دیگه رو هم میتونی بگیری و یه خونواده یا چندخونواده رو بیخود عزادار و پریشون کنی و صدرصد این بدتر از گناه خودکشیه 

🤍
این روشی که تو داری خودش یه نوع خودکشیه یکسال که کامل ازش دور نبودی ببین مدت کنار اومدن با جدایی تو ...

خب چیکار کنم جور دیگه ای اروم نمیشم  . گاهی اوقات میزنه ب سرم برم التماسشو کنم برگرده:) باورم نمیشه منی ک غرورم از جدنم برام مهم تر بود دارم حرف از التماس میزنم  . حیف حیف حیففف ی نفر جلودارمه نمیزاره التماسش کنم وگرنه حاظر بودم این کار رو هم بکنم شاید برگشت