2777
2789
عنوان

امبدینگ لاغری

334 بازدید | 4 پست

من جدیدا برای لاغری دارم امبدینگ انجام میدم خیلی راضیم. میخواستم لیپو کنم ولی خواستم قبلش این روش رو هم امتحان کنم و الان دیگه به نظرم نیازی به جراحی هم ندارم. اگر شما هم تجربه‌ای دارید بگید 

چجوریه میشه به منم بگی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوریه میشه به منم بگی

حتما عزیزم. دکتر نخ‌های لاغری رو با یکسری سوزن وارد چربی‌های شکم و پهلو میکنه، نخ‌ها جذبی هستن و خودشون جذب میشن و باعث چربی سوزی میشه تا الان ۱۲ سانت کم کردم هفته دیگه قراره واسم مزوتراپی چربی سوز هم در کنارش انجام بده که هم بیشتر سایز کم کنم هم پوستم که شل شده یذره جمع بشه ببینم چطوره اگر خوب بود میگم بهتون

بانو چکار کردی قرار بود بیاد بگی چیکار شد؟

کدوم شهر هستین؟

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔